Viss ir labi un būs arvien labāk! - [entries|archive|friends|userinfo]
veed_logs

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| google komiks Nr.1 komiks Nr.2 ]

[25. Nov 2018|19:19]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Linknopel mani

Comments:
[User Picture]
From:[info]veed_logs
Date:26. Novembris 2018 - 09:43
(Link)
Mērķis nav panākt, lai Maxima pamet tirgu, mērķis ir, lai konkrētā veikalu ķēde vai cita iestāde, uzņēmums vai amatpersona labi sajūt sekas savām darbībām.

Es nelietoju feisbuku un neskatījos Panorāmu, bet pats sapratu, kas ir jādara. Manuprāt, tas ir pašsaprotami. Var rīkot arī visādas apmaksātas vai neapmaksātas kampaņas, bet, ja cilvēki nav gatavi rīkoties, tad tie nerīkosies. Un otrādi, ja būs vēlme, tad veidu, kā to izdarīt atradīs. Nav tās vēlmes vienkārši.
[User Picture]
From:[info]telefontubbie
Date:26. Novembris 2018 - 10:15
(Link)
Sovjetlaikos dzimušie nesaprot, kas tas ir, uzņemties atbildību. Jo visu viņu vietā izdara kāds cits.
[User Picture]
From:[info]veed_logs
Date:26. Novembris 2018 - 10:54
(Link)
No otras pues, sojvetlaikos dzimušie vēl atceras, kā bija tad, kad veikalos preču nebija vispār un tagad runas, ka kāds nevar neiepirkties kādā veikalu ķēdē tāpēc, ka tur maltā gaļa ir vai nav fasēta ir ļoti tālu no realitātes, kāda bija padomju laikos. Vai arī kādam ir grūti pāriet pāri ielai un ieiet tajā otrā veikalā, jo tas ir pārāk tālu. Vēl relatīvi nesen cilvēki stundām gaidīja rindā, lai nopirktu vienkāršas t.sk. pārtikas preces. Tagad cilvēki ir ļoti izlutināti un pieraduši pie ērtībām, no kurām ne par ko nevēlas atteikties.
[User Picture]
From:[info]telefontubbie
Date:27. Novembris 2018 - 14:17
(Link)
Tas gan, veikali izlutina un tāpēc visu laiku tin ap pirkstu ar visādām "lojalitātes figņām, atlaidēm" Vinnētāji Soviet kaut kādā ziņā toreiz bija tie, kam bija vasarnīca ar dārzu vai māja (tad jau kādu vistu varēja arī turēt točna) un varēja vispār dažādot pārtiku no tā,ko izaudzē, kamēr tais veikalos ar rindām gaidīja, kad kaut ko "uzmetīs uz letes".