Viss ir labi un būs arvien labāk! - [entries|archive|friends|userinfo]
veed_logs

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| google komiks Nr.1 komiks Nr.2 ]

[24. Sep 2014|21:48]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Linknopel mani

Comments:
[User Picture]
From:[info]rasbainieks
Date:24. Septembris 2014 - 23:31
(Link)
tie, kuri par šo tēmu kaut ko argumentēja tev pretī, arī ir izbanoti, atskaitot vienīgi anonymous, bet viņš arī neargumentēja, viņš nāca ar jūtām. par visu tavu plašo sarakstu komentēt nevaru un arī ne sevišķi interesē.
[User Picture]
From:[info]mazeltov
Date:24. Septembris 2014 - 23:39
(Link)
Pret KKF un Ascendum tēmu argumentēja aktrise un tu. aktrisi es izbanoju pēc viņas "argumenta", ka esmu slims cilvēks. Tevi - tāpēc, ka tu tieši tāpat kā tagad pie veed_logs savos komentāros visu krietni pārspīlēji.
Tātad, kopumā izbanoti "gandrīz visi" DIVI cibas personāži.

Starp citu - es totāli necepos par faktu, kas notiek zem atslēgām, jo ir skaidrs, ka par maniem ierakstiem runā, bet man nav iespējas iet un tur kaut ko teikt. Bet tevi gan kaut kā cepī tas, ka esmu kādu nobanojusi.
[User Picture]
From:[info]rasbainieks
Date:24. Septembris 2014 - 23:41
(Link)
jā, man šķiet ārkārtīgi dīvaini "cīnīties par taisnību" tik netaisnīgi
[User Picture]
From:[info]aktrise
Date:25. Septembris 2014 - 00:28
(Link)
es ar to negribēju neko argumentēt, tikai informēt :) nē, nopietni, es iesaku painteresēties pie kāda speciālista, ko darīt, ja ir piemeties vajātājs, vai kas tāds. labi, patiesībā es tiešām apzinos, ka tādiem "patiesības meklētājiem" kā tu nav jēgas neko skaidrot, jo tu jau esi izdomājusi savu vienīgo objektīvo patiesību un tevi nekas cits neinteresē. mani vienkārši skumdina tādi cilvēki, kas patiešām tic tam, ka cīnās par taisnību, bet paši spriež tādas netaisnības. viss, morāle beigusies.