Viss ir labi un būs arvien labāk! - [entries|archive|friends|userinfo]
veed_logs

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| google komiks Nr.1 komiks Nr.2 ]

[4. Maijs 2014|22:47]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
[Tags|]

Biju Stipro Skrējienā. Viss bija labi, nesatraumējos, salu, bet nepārsalu, esmu vesels. Pirmājā trešdaļā vajadzētu būt. Esmu stiprs. Bet vispār, auksts bija, daudzi pārsala, dauziem krampji rāva, skumji bija skatīties. Bija šādas tādas lažiņas ar organizāciju, bet kopumā ir ok.
Linknopel mani

Comments:
[User Picture]
From:[info]mazeltov
Date:5. Maijs 2014 - 02:20
(Link)
Paskatījos bildes ziņās - visforšākais man likās tas, kā daudzi dalībnieki viens otram palīdz - stumj, velk, lai tiktu tālāk. Bet jā - daudzi izskatījās tādi diezgan nosaluši un komentāros par sūdīgo organizāciju arī daudz sarakstīts.
[User Picture]
From:[info]veed_logs
Date:5. Maijs 2014 - 08:21
(Link)
Jā, tā palīdzēšana bija forša. Ne tikai komandām, bet arī individuāli. Bet reāli, tu jau arī tālāk netiec, ja tev priekšā ir kāds iesprūdis un netiek tālāk. Tu palīdzi priekšējam, aizmugurējais palīdz tev.
From:[info]sursurs
Date:5. Maijs 2014 - 08:26
(Link)
A - tad sanāk, ka tos šķēršļus nemaz nevarēja paralēli pārvarēt? Tad jau vairs nebrīnos par tām 2h...
[User Picture]
From:[info]veed_logs
Date:5. Maijs 2014 - 08:55
(Link)
Protams, ka varēja. Bet, ja sakrājās lielāka čupa dalībnieku, tad vajadzēja gaidīt uz priekšējo. Ātrākajiem nē, bet tiem, kas uz beigām, tiem jo īpaši. Ja skrēji ātri, tad neviens nebija jāgaida.
From:[info]sursurs
Date:5. Maijs 2014 - 09:46
(Link)
Man ar beidzot izdevās atrast kaut kādas bildesnetā - paskatījos - nu visi jau nevar skriet ātri. Ja visi skries ātri, tāpat kādiem sanāks gaidīt. :D
Bet rindas tomēr baisas pie tiem šķēršļiem - it īpaši, ja esi izmērcējies slapjš. Piekrītu komentāriem, ka vajadzēja vai nu platākus šķēršļus vai arī tad vēl vairāk sadalīt un nelaist tādu baru.. It īpaši ņemot vērā laika apstākļus un to, ka paši pēcāk nevarēja pat siltas dušas saorganizēt..