Comments: |
gan lēcas gan griķi un it īpaši auzu pārslas lieliski pagatavojas viņus vienkārši piebriedinot
vārīts ēdiens tomēr ir vārīts, bet šitos te vienkārši atstāj uz nakti vai no rīta aplej ar katstu ūdeni/pienu un pēc trenniņa vai nākošā rītā viss gatavs
ja gribās siltu,v ar mikrovilnī - bet mani paziņas ar pienu atjauca un sablenderēja putrā - tā arī barojās sportisti bodībilderi ;)
Man tā blenderētā un mikroviļņotā pārtika tā ne pārāk. Man arī nav ne blendera, ne mikroviļņu krāsns.
Tās lēcas jau dažādas, man šķiet, ka manējās ar briedināšanu vien ēdamas nebūs. Ir kaut kādas citas ātri vārāmās, tās varbūt.
Auzu pārslas gan nevāru, tās var apliet tāpat.
tas džeks pēc profesijas pavārs - viņš visu blenderēja un viņam bija tāda plastmasas dzerambļoda - tādas kā dzeramkrūzes bērniem ar speciālu snīpīti, bet bļodas ietilpībā ;) un tad tur viss tika blenderēts ;) un tādā putrā samalsts arī patērēts, lai ātrāk uzsūcās
Tas laikam arī ir gaumes jautājums. Es tomēr labāk ēdienu sakošļāju un izgaršoju pats, nevis atstāju to blendera ziņā :)
Esmu arī dzirdējis, ka blenderētam ēdienam zūdot vitamīni un citas vērtīgas vielas. Pārbaudījis gan neesmu. | |