Krustvārdu mīkla

Now I've seen everything??

Anna Marija Levi

Now I've seen everything??

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Diena, kurā no paša agra rīta es feisbukā uzskrienu komentāram ziņu lentā par to, ka Viesturs Rudzītis retvīto Alises Zariņas tvītu, kurā viņa pauž neizpratni par Rīgas Laikā publicētu Agneses Irbes komentāru, kurā mēģināts skaidrot šaubas par dažādiem ar viendzimuma laulībām saistītiem aspektiem, un Viesturs iesaka visiem Agneses komentāru izlasīt, gan tēvišķi aprādīdams, ka komentārs ir "godīgs, lai arī dažviet naivs"?

----
Jā, es apmēram 12 stundas domāju par šo jautājumu, un nekas tāds labs prātā neienāca. Kā mēs nokļuvām šajā punktā?
  • Es vispār nesaprotu, cik daudz sēnes jāēd, lai vairāk par vienu reizi pievērstos rudzītim vai, lai skatītos ekstrasensu cīņas.
    • Vien reiz mūžā var izbaudīt daudz ko.
    • uztraukums kāreiz ir par pretējo - ka rudzītis pievēršas tev. Nu, šai gadījumā ne man, bet nu doma skaidra. es ļoti ļoti sanīktu tai brīdī, ja es būtu pateikusi kaut ko, ko par rekomendējamu atrod šis cilvēks.
      • Šo cilvēku un tavu cilvēku vieno mīlestība uz klasisko hellēņu kultūru. Tikai viens veido savu mitoloģiju balstoties uz sengrieķu holivudas klišejām, otrs saikni starp antīkajiem domātājiem un mūsdienu lietu kārtību meklē akvīnas tomismā, kurš iedvesmojās aristotelā
  • Bet par ko neizpratne?
    • Jā, jautājums vietā.
      Tā ir tāda ļoti privāta frustra par to, ka man mīļš un tuvs cilvēks (viņam protams ir tādas tiesības) aizsvārstās meklējumos un viedokļa formulējumos tik tālu, ka šos meklējumus tipa approvo un rekomendē tāds urukhajs kā VR (vēl tipa iesmīkņā par "naivumu"?). Es vienkārši sāku justies ļoti ļoti vientuļā savā pasaulē, bet then again, es par maz satieku cilvēkus.
      • jā, es, protams, nezinu, bet šaubos, ka tāds bija publikācijas mērķis.
        • Nu, skaidrs, ka nebija, taču mums it kā vairumam piemīt spējas izdarīt zināmus spriedumus par eventuālajām mūsu darbības sekām. Ja es nopērku BMW, pastāv risks, ka mani samērā automātiski uzskatīs par agresīvu autovadītāju. Ja es sāku paust atbilstošus uzskatus mācībām skolā krievu valodā, es riskēju, ka mani uzrunās Ždanoka. Utt. Mani tāpat interesē, kāpēc kādam lai rastos bažas par uzbrukumiem vai vismaz atbalsta liegumam "tradicionālajām ģimenēm", lai kas tas arī nebūtu. Tāds nošķīrums normalitātei, tipa.
Powered by Sviesta Ciba