Krustvārdu mīkla

Anna Marija Levi

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Es no tiesas nesaprotu - ja pirms vēlēšanām cilviņi ir dusmīgi ka no mass media viņus smacē ar polittehnoloģijām, ka visi buldozeri, aškvadrāti un zaļnaftiņzemnieki pārmēru aplaizītos ancukos saldsīrupaini lej indīgu medusūdentiņu - tad ir skaidrs, ka viss ir nopirkts, falsificēts, melīgs, neīsts, populistisks, utt.

Toties tagad, kad mums prezentē neticami naivistisko un, manuprāt, samērā diletantisko jaunzatleriešu logo, tie paši bēdu brāļi kurn, cik smieklīgs, lempīgs un naivi neuzticams tas viss esot.

nē, lūdzu nepārprotiet, es neesmu tur tas elektorāts, kam tas krustiņš dikti simpatizē vai vispār kas tāds, bet nu tomēŗ, opredeļitjes, da, kas tad ir tas etalons, kas būtu pareizs.

un vēl, protams, pavisam zavsegdatije urķētāji noteikti spēj sabīdīt konstrukciju, ka tieši šis zili-sarkanais krustrisinājums akurāt ir tik viltīgs polittehnologu gājiens, ka to speciāli tādu izgatavojuši, lai radītu iespēju ieraudzīt to kakbi bērnišķīgo naivumu, bet es personiski tik tālu neietu.

Priecīgas izvēles tiesības septembrī, tautasbrāļi :)
  • Nu, nezinu. Tiešām nekurnu, no sirds smējos, kad ieraudzīju to logo.
    • piekrītu, man arī smaids uzplauka sagurušajā sejā, bet nu c'mon, pilnīgi visu apņirgt tajā žultsciniskajā mērcītē jau nu arī ir diagnoze, bet es to galīgi ne par tevi, ja kas. no tiesas.
      • Pagaidām par jaunveidojumu labdabīgi smīnu un patiesi ceru, ka nesastrādās kaut kādus acīmredzamākus cundurus par savu tēzi Nr.10 "Visi ir mūsējie, kas stāv un krīt par Latvijas valsti, tās cilvēkiem un godā latviešu valodu."

        Par logotipu, savukārt, ikviens, kurš kaut drusku strādājis marketingā, labi zin, ka logotipu centrālā jēga ir būt atpazīstamam, ja logotipā nav gluži lidojošas rupjības uzzīmētas, tad pārējais ir ļoti vienalga, jo lielākajam vairumam cilvēku nav ne mazākās gaumes izjūtas:))
  • Diemžēl, "mārketings" ir tā lieta, par kuru vienmēr katram ir savs Vienīgais Pareizais Viedoklis un totāli apmutēta konteksta ieraudzīšanas spēja, tāpēc sākumā smējos, beigās biju nikna lasot tviterus šmitrus un citus cepienus par to, kā "arī šitais viss ir sūds, jo viss ir sūds."

    Vienādiņ, es vēlētu VZ līdz galam izturēt to tizlā lāča performanci, jo tajā ir savs šarms, sevišķi noraudzīties, kā visu zemju eksperti sašutuši auro par formu, neanalizējot (vai analītiski nodiršot vienā vārdā - "nu nekā tur nav") saturu.

    • jā, tieši tā
      un vēl es par tām izvēles iespējām padomāju:

      jā, sākumā ir "dafiga liberāl-rietum-blabla partiju, bet visi viņi ir vienādi zagļi un pidarasi,-->nav par ko balsot"

      pēc tam "visi šitie TIK DAŽĀDIE liberāl-rietum-blabla partiju mūdži sabloķējas, haha, nehomogēnajā kliķē Dažādība, haha tas ir, Vienotība-->nav par ko balsot"

      un tagad "jauns naivuļu formējums, haha, ierēksim, turklāt Dažādībai, haha, atkal varēs ielikt kloķi, un pārējie ir tie paši vecie pidari-->nav par ko balsot"
      • visbīstamākie gan šodiendien šķiet abi margināļi, VLTB un SC, jo, voila! ne tiem oligarhi, ne tie sazagušies, ne tiem svešādais rietumuliberālisms un ne arī Grib Atpakaļ Krēslā. Tāpēc tādi Jāņi iesalnieki (google/twitter for it) var palaist brīvplūsmā.
      • Ļauni piebildīšu, ka tieši to arī lielākā daļa vakardienas "par" balsotāju pēc pāris mēnešiem teiks :>
  • TRICK or TREAT (please check one)
Powered by Sviesta Ciba