Krustvārdu mīkla

Anna Marija Levi

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Es no tiesas nesaprotu - ja pirms vēlēšanām cilviņi ir dusmīgi ka no mass media viņus smacē ar polittehnoloģijām, ka visi buldozeri, aškvadrāti un zaļnaftiņzemnieki pārmēru aplaizītos ancukos saldsīrupaini lej indīgu medusūdentiņu - tad ir skaidrs, ka viss ir nopirkts, falsificēts, melīgs, neīsts, populistisks, utt.

Toties tagad, kad mums prezentē neticami naivistisko un, manuprāt, samērā diletantisko jaunzatleriešu logo, tie paši bēdu brāļi kurn, cik smieklīgs, lempīgs un naivi neuzticams tas viss esot.

nē, lūdzu nepārprotiet, es neesmu tur tas elektorāts, kam tas krustiņš dikti simpatizē vai vispār kas tāds, bet nu tomēŗ, opredeļitjes, da, kas tad ir tas etalons, kas būtu pareizs.

un vēl, protams, pavisam zavsegdatije urķētāji noteikti spēj sabīdīt konstrukciju, ka tieši šis zili-sarkanais krustrisinājums akurāt ir tik viltīgs polittehnologu gājiens, ka to speciāli tādu izgatavojuši, lai radītu iespēju ieraudzīt to kakbi bērnišķīgo naivumu, bet es personiski tik tālu neietu.

Priecīgas izvēles tiesības septembrī, tautasbrāļi :)
  • jā, tieši tā
    un vēl es par tām izvēles iespējām padomāju:

    jā, sākumā ir "dafiga liberāl-rietum-blabla partiju, bet visi viņi ir vienādi zagļi un pidarasi,-->nav par ko balsot"

    pēc tam "visi šitie TIK DAŽĀDIE liberāl-rietum-blabla partiju mūdži sabloķējas, haha, nehomogēnajā kliķē Dažādība, haha tas ir, Vienotība-->nav par ko balsot"

    un tagad "jauns naivuļu formējums, haha, ierēksim, turklāt Dažādībai, haha, atkal varēs ielikt kloķi, un pārējie ir tie paši vecie pidari-->nav par ko balsot"
    • visbīstamākie gan šodiendien šķiet abi margināļi, VLTB un SC, jo, voila! ne tiem oligarhi, ne tie sazagušies, ne tiem svešādais rietumuliberālisms un ne arī Grib Atpakaļ Krēslā. Tāpēc tādi Jāņi iesalnieki (google/twitter for it) var palaist brīvplūsmā.
    • Ļauni piebildīšu, ka tieši to arī lielākā daļa vakardienas "par" balsotāju pēc pāris mēnešiem teiks :>
Powered by Sviesta Ciba