varbut_tomer_ne ([info]varbut_tomer_ne) rakstīja,
@ 2013-07-28 23:25:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
klasiska dūdiņu problēma - pati ieteicu puisim neiespringt un satikties arī ar citām dūdām, un tagad krem, ka viņš tiešām to arī dara. un tizlākais šajā visā ir tas, ka es pati ar viņu tik un tā negribu būt kopā!

pieņemu, ka vnk negribēju zināt par tām citām un patika doma par viņu kā puisi, kas vienmēr būtu pieejams. bet nu tizli tā domāt. tāpēc jāpieņem situācija un jāmēģina viss nolīdzināt līdz tam, lai tiešām spētu palikt tikai labi draugi. bez jociņiem par to kā bija tad, kad salaidām un divdomīgām piebildēm. izklausās neiespējami, bet nu jāmēģina. un pieņemu, ka viņš arī uz to bīda. citādāk nespēju saprast viņa motīvu man stāstīt par saviem sakariem ar citām. ja nu vienīgi motīvs ir padarīt mani greizsirdīgu. kas manuprāt ir absolūti idiotiski. un rada tikai pretēju efektu.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]chatillon
2013-11-08 17:54 (saite)
Hmmm, interesanti. Spriežot pēc sevis teiktu, ka džeks nemēģina padarīt tevi greizsirdīgu. Tā apziņa, ka tu viņam vairs neesi potenciālā meitene, atlaiž zināmu spriedzes sajūtu un vienkārši atbrīvojas komunikācija. Pirmās tēmas tiešām var būt par citām sievietēm, lai saņemtu fikso feedback no tevis vai vērts ieguldīt savu laiku jaunajos sakaros. Ja izvairīsieties no divdomīgām piebildēm, visas iespējas kļūt par draugiem.

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?