vakardienas [userpic]

will wear strap-on for attention

March 14th, 2017 (10:38 am)

Vakar biju skrienamlietu veikalā. Un- jutos neredzama. Pārdevējs, acīmredzami, uzskatīja, ka par visām svarīgajām detaļām un padomiem ir vērts runāt tikai ar vīrieškārtas cilvēkiem. Ok, par pirmo es saprotu, tas bija viņa čoms, lai gan man nelikās īpaši forši, ka man bija pacietīgi jāgaida, lai paprasītu to, ko man vajag, kamēr viņš izstāstīja čomam, kā nosalis Stirnubukā un visādi citādi iztarkšķējies. Kad čoms aizgāja, viņš pievērsās otram džekam un stāstīja tos pašus stirnu buka stāstus un stāstīja visko par skriešanas botām, kamēr es tiku atstāta pati savā nodabā ar savām kurpēm un domām.
Also, nelikās forši, ka pēc tam, kad izstāstīju par potīti un to, ka šobrīd vēl skrienu prātīgi un nejūtos stabila, viņš par skrejceliņa ātrumu nokomentēja, ka tādā ātrumā tantes iet uz tirgu, kad jautāju kā to sūdu apturēt, jo nejutos komfortabli potītes dēļ. Viens ir skriet pa ceļu, kur pats kontrolē savu ātrumu un uzreiz vari apstāties, pavisam kas cits, ja Tevi uz priekšu dzen kustīga lenta un Tev ir jāmauc tādā ātrumā, kādā tā Tev liek un nolekt arī nevar, jo nu- potīte.

Comments

Posted by: judging the mice ([info]rasbainieks)
Posted at: March 14th, 2017, 11:12 am
runwithnuns

fui kāds. kurā veikalā tas ir?

Posted by: vakardienas ([info]vakardiena)
Posted at: March 14th, 2017, 11:44 am

tajā kas Tavpusdaugavas

Posted by: judging the mice ([info]rasbainieks)
Posted at: March 14th, 2017, 01:37 pm

apaļīgo pilsētas putnu ielā?

Posted by: vakardienas ([info]vakardiena)
Posted at: March 14th, 2017, 02:04 pm

mhmm

Posted by: cukursēne ([info]saccharomyces)
Posted at: March 14th, 2017, 11:14 am

ewwwww ): uzraksti kādu formal complaint

Posted by: vakardienas ([info]vakardiena)
Posted at: March 14th, 2017, 11:46 am

es šādās situācijās jūtos neadekvāta, nu, ka tā esmu es, kam ir problēma un objektīvi tā nemaz nav.

Posted by: cukursēne ([info]saccharomyces)
Posted at: March 14th, 2017, 01:02 pm

ņirgāšanās par klientu viņa vajadzību dēļ ir neadekvāti neatkarīgi no klienta dzimuma, vecuma un sportiskās sagatavotības. tāpēc viņam par to maksā, lai viņš spētu pielāgoties jebkāda veida pircējam un palīdzēt atrast vajadzīgo. labā lieta par formālu sūdzību ir tāda, ka to var rakstīt (un parasti arī raksta) jau esot ārā no situācijas (: Tev nekas slikts nevar notikt, bet cilvēkam varbūt liks padomāt. pirms kāda gada draudzene uzrakstīja sūdzību par emocionāli vardarbīgu zobārsti, un saņēma gan atbildi, gan atvainošanos, bija forši. iesaku! :D

Posted by: Eos ([info]eos)
Posted at: March 14th, 2017, 08:33 pm

Pievienojos idejai par complaint. Ja negribi, tad neej uz šīs veikalu ķēdes veikaliem nekad.

Pircējs balso ar maciņu. Pircējam vienmēr taisnība. ^^

Man līdzīga situācija bija Omes briljantā, kur bija divi bārmeņi. Piegāju pie letes, pagaidīju 1-2 min, redzēju, ka viņi mani ignorē, gāju ārā.

Posted by: Zvaigznīte ([info]zvaigzniit)
Posted at: March 15th, 2017, 09:53 pm

offtopic, bet tikai tagad e-pastā pamanīju Tavu dzēsto komentāru pie mana posta, vai pagaidmāju iespēja vēl pastāv?

Posted by: vakardienas ([info]vakardiena)
Posted at: March 16th, 2017, 09:50 am

es beigās atradu to postu vēlreiz un piezvanīju viņiem, bet pagaidmājas izrādījās pagarinātas par 2 nedēļām, un tad man teica, ka zvanīs pēc pusotras nedēļas, ja būs aktuāli, bet neviens nav zvanījis

Posted by: Zvaigznīte ([info]zvaigzniit)
Posted at: March 16th, 2017, 10:24 am

Tai mincei situācija nokārtojās, bet ir daži citi minči, kuriem būtu vajadzīgas pagaidmājas, ja Tu būtu gatava par to parunāt, vari atrakstīt uz zvaigzniit iekš gmail, lūdzu?

Posted by: vakardienas ([info]vakardiena)
Posted at: March 16th, 2017, 10:27 am

es īsti nezinu kāpēc, bet mani uzrunāja tieši šis kaķītis, bet citam šobrīd es nejūtos gatava, bet es sekoju tai lapai līdz- katram gadījumam.

Posted by: Zvaigznīte ([info]zvaigzniit)
Posted at: March 16th, 2017, 11:07 am

Skaidrs, šobrīd gan pagaidmāju meklētāji ir kaķi klīnikā, kuri lapā nemaz netiek likti. Nemelošu, daži vēl socializējami, dažus vēl jāārstē, tādiem grūtāk sameklēt iespējas, bet noteikti būs arī lapā varianti. Paldies par interesi!

Posted by: vakardienas ([info]vakardiena)
Posted at: March 16th, 2017, 11:21 am

es baidos, ka ārstējamie neder manai aizņemtajai ikdienai, bet nesociāli nav nekāda problēma, man neliekas, ka kaķim būtu briesmīgi ar mani jādraudzējas vai jāizrāda pieķeršanās, un es respektēju viņu robežas. Ja nu ir kaut kas ļoti steidzams un izmisīgs, var dot ziņu man tepat cibā :)

14 Read Comments reply