par saldētavu |
[Jun. 11th, 2016|04:05 pm] |
|
|
|
Comments: |
a kā ar kūpinātu gaļu, nezini?
| From: | sw |
Date: | June 11th, 2016 - 07:11 pm |
---|
| | | (Link) |
|
fvz, bet, ja būtu izvēle starp mest ārā labu kūpinātu gaļu vai provēt sasaldēt, es laikam saldētu. pēc tam jau redzētu, kas sanācis, vismaz būtu mēģināts.
Ok, jāmēģina ar mazāku gabaliņu.
es esmu saldējusi kūpinātu gaļu. ūdeņaina, bet ēst var. es gan cepu laikam, jo nevarēju sagaidīt atkušanu.
esmu saldējusi, ir ok. bet es tādus nelielus gabaliņus ar speķi un ādu saldēju un vēlāk lieku klāt zupām pie buljoniem, lai garšīgāks. garšas ziņā nebojājas, tikai priekš maizītēm labāk iepriekš noteikti sagriezt šķēlēs
bet tas attiecas uz riktīgām kūpinātajām gaļām, tām kas sausas un cietas. vēl esmu saldējusi asinsdesu, sardeles, mājas desu
Jā, es to īsto kūpināto arī domāju (veikala "kūpinājumus" jau labu laiku neēdam). Jēlus kupātus saldēju. Esmu izmēģinājusi arī viltoto zaķi saldēt - atsaldējot tiešām nav ne vainas. Vot tagad stāv viens spainītis ar auksto zupu saldētavā, bišķīt bail par to kefīru, bet nu redzēs.
var! tikai pēc tam kādās mērcēs vai sacepumos | |