sajūtu cilvēks - par saldētavu [entries|archive|friends|userinfo]
sajūtu cilvēks

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

par saldētavu [Jun. 11th, 2016|04:05 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]sw
Date:June 11th, 2016 - 06:59 pm
(Link)
apliecinu, ka pienu un sviestu var pilnīgi ok saldēt. vienīgi piens pēc atkausēšanas sabojājas kaut kā ātrāk, ideja par dalīšanu porcijās varētu būt vērtīga.
[User Picture]
From:[info]vacatio
Date:June 11th, 2016 - 07:06 pm
(Link)
a kā ar kūpinātu gaļu, nezini?
[User Picture]
From:[info]sw
Date:June 11th, 2016 - 07:11 pm
(Link)
fvz, bet, ja būtu izvēle starp mest ārā labu kūpinātu gaļu vai provēt sasaldēt, es laikam saldētu. pēc tam jau redzētu, kas sanācis, vismaz būtu mēģināts.
[User Picture]
From:[info]vacatio
Date:June 11th, 2016 - 07:22 pm
(Link)
Ok, jāmēģina ar mazāku gabaliņu.
[User Picture]
From:[info]virginia_rabbit
Date:June 11th, 2016 - 08:35 pm
(Link)
es esmu saldējusi kūpinātu gaļu. ūdeņaina, bet ēst var. es gan cepu laikam, jo nevarēju sagaidīt atkušanu.
[User Picture]
From:[info]neraate
Date:June 11th, 2016 - 07:30 pm
(Link)
esmu saldējusi, ir ok. bet es tādus nelielus gabaliņus ar speķi un ādu saldēju un vēlāk lieku klāt zupām pie buljoniem, lai garšīgāks. garšas ziņā nebojājas, tikai priekš maizītēm labāk iepriekš noteikti sagriezt šķēlēs

bet tas attiecas uz riktīgām kūpinātajām gaļām, tām kas sausas un cietas. vēl esmu saldējusi asinsdesu, sardeles, mājas desu
[User Picture]
From:[info]vacatio
Date:June 11th, 2016 - 07:41 pm
(Link)
Jā, es to īsto kūpināto arī domāju (veikala "kūpinājumus" jau labu laiku neēdam).
Jēlus kupātus saldēju. Esmu izmēģinājusi arī viltoto zaķi saldēt - atsaldējot tiešām nav ne vainas.
Vot tagad stāv viens spainītis ar auksto zupu saldētavā, bišķīt bail par to kefīru, bet nu redzēs.
[User Picture]
From:[info]klemans
Date:June 11th, 2016 - 10:32 pm
(Link)
var! tikai pēc tam kādās mērcēs vai sacepumos
[User Picture]
From:[info]udensroze
Date:June 12th, 2016 - 09:16 am
(Link)
Easy!