sajūtu cilvēks - [entries|archive|friends|userinfo]
sajūtu cilvēks

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Jan. 4th, 2016|12:36 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
[Tags|]

Man atkal ir besis par dārgiem sūdiem.
Primigi bērnu ziemas zābagi 90 eur, bet pēc pusstundas sniegā bērnam kājas slapjas! Nu bļa, goda vārds! Es tā gribētu visus tos dārgos sūdus mest veikalos atpakaļ, lai beidz viņus tirgot.

* es pirku par puscenu, bet tas nemaina faktu, ka par 90 eur tiek tirgoti sūdi. nemaz nerunājot par to, ka 90 eur par bērnu apaviem ir amorāli un nenormāli.
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]neraate
Date:January 4th, 2016 - 12:42 pm
(Link)
sniegainām pastaigām (ne gluži pa pilsētu) baigi labi ir vaļenki, bet es šaubos par to, ka tādus var tik viegli dabūt. ar ielas apaviem gan tā ir reāla problēma. vēl jo vairāk, ja ņem vērā cenas

kura firma?

[User Picture]
From:[info]vacatio
Date:January 4th, 2016 - 12:44 pm
(Link)
Primigi.

Es jau it kā emu atradusi ideālos-Kuoma nekad nav pievīluši attiecībā uz siltumu un sausumu, bet es jau otro gadu iekrītu uz atlaidēm un smuku dizainu. pagāšgan šitā pat pievīlos ecco zābakos.
[User Picture]
From:[info]minchux
Date:January 5th, 2016 - 09:12 am
(Link)
es kuoma tieši gribēju ieteikt. Lielpuikam tomēr nenožmiedzos un nenožēloju tagad :). Un lai arī esmu par to, ka katram bērnam savi apavi, man kkā liekas ka gumijnieki un šitādveidīgie varētu arī būt tomēr mantojami māsai un ja tādi būsm tad potenciāli nākamajiem :).
[User Picture]
From:[info]klemans
Date:January 4th, 2016 - 12:42 pm
(Link)
Šis man atgādina, ka pirms ... kādiem 15 vai vairāk gadiem strādāju apavu bodē Vecrīgā, kur tirgoja apavis tā ap 100 lvl ... bet boss tiem brauca pakaļ uz Ķīnu un iepirka pa daždesmit santīmiem, bet mēs pašrocīgi līmējam uz pazolēm "made in Italy".
Neticu, ka Latviešu bodēs daudz kas būtu mainījies.
[User Picture]
From:[info]vacatio
Date:January 4th, 2016 - 12:46 pm
(Link)
Tās zināmās firmas jau arī ārpus LV pa to pašu cenu tirgo, bet nu jā tas nemaina faktu, ka apakšā drošvien tas pats ķīnā ražotais draņķis - tik zem Ecco vai Primigi zīmola.
[User Picture]
From:[info]klemans
Date:January 4th, 2016 - 01:24 pm
(Link)
mhm ... mums jau uz LV sūta draņķus ... viena zīmola ietvaros, piem DE vai UK kvalitāte pilnīgi cita! Diemžēl!
[User Picture]
From:[info]savanna
Date:January 4th, 2016 - 01:07 pm
(Link)
Briesmīgi patiesībā :(
[User Picture]
From:[info]smille
Date:January 5th, 2016 - 08:12 am
(Link)
Man laikam ir noveicies, ka vai nu apavi pagadījušies kvalitatīvi vai arī vnk der maniem bērniem, bet esmu sajūsmā gan par Superfit, gan Ecco GoreTex ziemas zābaciņiem. Siltuma ziņā jaunākajai varbūt prasītos drusku siltāki, bet tieši slapjumu tur ideāli. Kuoma gan arī tika atzīta par ideālu pirmajā dzīves gadā, bet manējām smalka kāja un skraidot/kāpjot/lienot zābaks var kādā brīdī aizmukt (tā gadījās).
[User Picture]
From:[info]vacatio
Date:January 5th, 2016 - 08:59 am
(Link)
Ar ecco mana pirmā vilšanā arī bija tieši siltuma ziņā, jo uzvilkām viņus uz 18.novembri, kad ārā bija ap 0 grādiem (2014 gadā) un pēc nepilnas stundas kājas bija nosalušas. man gan stāstīja ka tas tāpēc, ka bērns nevis staigāja, bet tika turēts pičpaunā, bet nu.. ražojot maziem bērnam apavus ar to tā kā jārēķinās, ka bērns var būt gan ratos, gan rokās.
[User Picture]
From:[info]smille
Date:January 5th, 2016 - 10:31 am
(Link)
Es šodien ievilku plānas vilnas zeķītes, redzēs kādas būs kājas (jaunākajai parasti ir vēsas un viņai kā reizi ir tie Ecco). Kautkad meklēju par dažādām membrānām un uzzināju, ka tas ir mīts, ka GoreTexos nevarot vilkt vilnas zeķes (droši vien radīts ar nodomu tirgot dārgas zeķes)
[User Picture]
From:[info]santa_be
Date:January 18th, 2016 - 10:39 am
(Link)
dēļ biezuma- ja viss cieši nosegts, tad siltums ātri prom.