|
[Nov. 20th, 2013|01:13 pm] |
kas tajos šķovētajos kāpostos tik slikts? Kāpēc dietologi to sauc par smagu ēdienu? |
|
|
Comments: |
| From: | muzungu |
Date: | November 20th, 2013 - 01:14 pm |
---|
| | | (Link) |
|
Kāposts pats par sevi īpaši labi nesagremojas, tāpēc varbūt.
| From: | viipsna |
Date: | November 20th, 2013 - 01:23 pm |
---|
| | | (Link) |
|
man šķiet, as atkarīgs no tā, kā pagatavo. tradicionāli tos laikam štovē kopā ar speķi/treknu gaļu, tāpēc sanāk visai trekni.
| From: | zirgs |
Date: | November 20th, 2013 - 01:36 pm |
---|
| | | (Link) |
|
šķiedrvielas
| From: | shelly |
Date: | November 20th, 2013 - 05:05 pm |
---|
| | | (Link) |
|
Šķiedrvielas jau tieši iesaka ēst.
| From: | zirgs |
Date: | November 20th, 2013 - 05:12 pm |
---|
| | | (Link) |
|
nezinu, tad būs kaut kas cits - tas ir tas materiāls, kas negremojas un veido koku :D
| From: | savanna |
Date: | November 20th, 2013 - 01:37 pm |
---|
| | | (Link) |
|
Es teiktu, ka klāt pieliktais lielais speķa daudzums.
| From: | naivums |
Date: | November 20th, 2013 - 01:51 pm |
---|
| | | (Link) |
|
Nezinu, es arī tikko vienu porciju notiesāju un nekāda smaguma. :D
Tāpēc, ka klasika ir uz katru kilo kāposta 250g cūkas speķa (un pāris ēdamkarotes cukura). Ja taisi Naumanes stilā apelsīnu sulā (ar mazliet olīveļļas varbūt), tad jau nekas traks.
| From: | vacatio |
Date: | November 21st, 2013 - 09:03 am |
---|
| | | (Link) |
|
Netaisu ar sulu, redzēju to recepti, bet nebija sulas. Bet speķi vai taukus arī negāžu. Arī eļļu neliku. Nu bik kūpinātas gaļas šķēli, bet tā bija ar pāris milimetru treknuma, tikai žāvējuma garšai, ne treknumam. Bet mana mamma tāpat paprasīja - vai tad bērnam var dot šķovētus kāpostus? tad nu mēģinu saprast, kur tas ļaunums slēpjas.
From: | digna |
Date: | January 13th, 2014 - 09:57 pm |
---|
| | | (Link) |
|
Launums var būt vēdera pūšanā. | |