sajūtu cilvēks - mājsaimnieces šaubas [entries|archive|friends|userinfo]
sajūtu cilvēks

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

mājsaimnieces šaubas [Oct. 25th, 2013|11:22 am]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
[Tags|, ]

Nu tad tā-ja jūs ietu pie labiem paziņām ciemos uz vīna vakaru, vai jūs priecātos par laša krēmzupu un tunča uzkodām vakariņās?
Par tām uzkodām vispār viss ok, mani satrauc tā zupa, jo mums nav viesu galda. ir tikai uzkodu galds, kas nozīmē, ka zupa būs jāēd, sēžot dīvānā un turot bļodu rokās.
Vēl štukoju, ka "dīvānzupai" labāk piederētos lielās buljona krūzes, moš tās fiksi jāiepērk. tad izskatīsies, ka visi dzer tēju (kopā ar vīnu :DD ) no lielām krūzēm.
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]shelly
Date:October 25th, 2013 - 11:40 am
(Link)
Es priecātos, jā.
[User Picture]
From:[info]amanita
Date:October 25th, 2013 - 11:43 am
(Link)
tikko skatījos Gandrīz ideālās vakariņas, kur cienījamā etiķetes speciāliste 15 reizes atkārtoja, ka zupa nav vakariņu ēdiens. :D
bet, jā, zupu bez ēdamgalda ēst pagrūti. un krēmzupu no krūzes arī. :)
[User Picture]
From:[info]amanita
Date:October 25th, 2013 - 11:44 am
(Link)
p.s. Bet es neesmu objektīva, jo zivju zupas vispār neēdu. ne no rīta, ne vakarā, ne no šķīvja, ne krūzēm. :D
[User Picture]
From:[info]vacatio
Date:October 25th, 2013 - 12:12 pm
(Link)
Es pati ar "zivis neēdu", izņemot lasi un tunci. Un zupas tikai biezās krēma.
[User Picture]
From:[info]penny_lane
Date:October 25th, 2013 - 12:32 pm
(Link)
ai,nu beidz.nagus ar pie galda nevarot lakot.kas tālāk?:D
[User Picture]
From:[info]malish
Date:October 25th, 2013 - 11:50 am
(Link)
Es arī neēdu zivis, bet cerams, ka viesiem ir ok. Vispār vajag to zupu?
[User Picture]
From:[info]vacatio
Date:October 25th, 2013 - 12:11 pm
(Link)
redz viņi būs pēc darba un mēs arī. Domājams gan viesi (un noteikti mēs paši) ēst gribēs. Ar uzkodām būs par īsu. turklāt būs arī 2 divgadnieki, tiem ar vajadzēs normālas vakariņas. Un dēļ tā pusdienu galda trūkuma neko tādu, kas jāēd ar dakšu un nazi nevaru atļauties taisīt. Turklāt nu jā-tā bšu bieza krēmzupa, ne šķidrā makšķernieku zivju zupa.
[User Picture]
From:[info]sirdna
Date:October 25th, 2013 - 11:52 am
(Link)
sīki. Mēs uz dīvāna ēdam zupas, karbonādes, omārus, romštekus, bifštekus, dzīvus astoņkājus un valriekstu kūkas. Kaine problēm.

Un vispār, tas ir šmigas vakars, nevis smalki etiķainās dinejas vakars!
[User Picture]
From:[info]vacatio
Date:October 25th, 2013 - 12:13 pm
(Link)
mēs ilgu laiku ar tā darījām, kamēr tapa portatīvais (paceļams, nolaižams) galds. Bet tas viesiem par mazu. tikai uz mums-3vietīgs.
[User Picture]
From:[info]savanna
Date:October 25th, 2013 - 11:59 am
(Link)
Es piecātos gan par vīnu, gan zupu, gan uzkodām - izklausās ļoti gardi. Esmu vienkārša un varu ēst arī ne pie galda :) Bet no buļjonkrūzēm noteikti to darīt būtu vieglāk, jo nav jāsatraucās, ka apliešu saimnieku dīvānu vai paklāju :)
[User Picture]
From:[info]halina
Date:October 25th, 2013 - 01:11 pm
(Link)
Piekrītu. No lielām buljona krūzēm būtu forši to zupu ēst. Ja kāds viņu nevar iedzert, tad var ķeksēt ar karotīti ārā.
Es visām zupām strebju šķidrumu (no bļodiņām nevis zupas šķīvjiem. Vispār nesaprotu, kā zupu no šķīvja normāli var paēst).
[User Picture]
From:[info]delvira
Date:October 25th, 2013 - 12:03 pm
(Link)
Es priecatos par jebko, ko tu gatavo :).
Bet divas dazadas zivis man varetu butu par daudz.
[User Picture]
From:[info]vacatio
Date:October 25th, 2013 - 12:07 pm
(Link)
Zini, es esmu no tiem, kas "zivis neēd". izņemot lasi, tunci no bundžām un ikrus. Tā kā tas viss nebūs dikti zivains. A tuncis vispār iekults putukrējumā :))
[User Picture]
From:[info]delvira
Date:October 25th, 2013 - 12:32 pm
(Link)
Es ka reiz zivis edu daudz, parsvara lielaas :) Bet nu es esmu konservativa, neklausies mani, kad saku, ka pec lasha tuncis par daudz :))
From:[info]fedrs
Date:October 25th, 2013 - 12:51 pm
(Link)
Es justos bezgala vīlies, ja vīna vietā pasniegtu zupu. :(
[User Picture]
From:[info]vacatio
Date:October 25th, 2013 - 12:52 pm
(Link)
Vīns būs cik tik uziet un vēl mazliet :)