Uldis ([info]uldy) rakstīja,
@ 2008-12-23 12:36:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Par Latvijas karoga zaimotāju - gunāru elksni.
Vakar vakarā noskatījos Nekā Personīga sižetu par Tautas Partijas jaunatnes organizācijas (tpjo) varoņdarbiem un atcerējos, ka tīri juridiski vēl skaitos šīs organizācijas biedrs (tiesa gan, manī mājo klusa cerība, ka es varētu būt arī izslēgts par to, ka jau gadus 5 tur neesmu bijis, bet par to, diemžēl, neesmu drošs).
Nu lūk, šajā sakarā gribu pastāstīt par to,
Šis būs tāds apraksts par to, kā cilvēks no ielas var tikt līdz tautas partijas spicei un kas šajā ceļā viņam ir jādara, lai sasniegtu mērķi.
Pats tautas partijas atbalstītājos pierakstījos neilgi pēc tās dibināšanas - uz 6. Saeimas vēlēšanām, jo biju naivs ideālists, kas ticēja, ka ir nācis pestītājs un tautas glābējs, ka cilvēki tiks vērtēti pēc darbiem, nevis pēc runām.
es varu kļūdīties (galu galā 10 gadi jau pagājuši), bet man liekas, ka gunārs uz tp biroju piestaigāt un ar šķēlesjūgenda pusaudžu bariņu tusēties sāka pēc saeimas vēlēšanām. gunāru uzreiz iemīļoja liela daļa no mūsu pulciņa - jo viņš spēja ākstīties un izdomāt visādus jokus, ēverģēlības, kuras arī man sākumā likās jautras. Diemžēl, ar laiku joki palika arvien jēlāki un kas man personīgi visvairāk nepatika - mūsu visādi citādi jaukajos un pacitālajos pasākumos (tiem, kas nemana - tas ir ar ironiju rakstīts. :)) tika ienests zaļais pūķis. Atgādinu - man personīgi 1999 gadā bija tikai 16 gadi, lielākai daļai bija vēl mazāk. Protams, es apzinos, ka liela daļa tāpat no mums atpūtās skolas disenēs, ar draugiem, bet tomēr - man bija nepieņemami ka alkohols ienāk politikā :) (tagad gan skatoties uz Leiškalnu - nemaz vairs nebrīnos).
Nu labi, tas viss ievadam, bet tagad galvenais iemesls - nu saturās un ievelk elpu...

Iemesls ir pavisam triviāls - Gunārs man nocēla meiteni. :( Un ne jau viena vakara romānu vai aizraušanos - bet meiteni, ar kuru kopā bijām vairāk kā gadu.
(Protams, ka mums tad bija 16-17 gadu un jaunībā ne tādas vien lietas notiek). Kopumā, es sapratu, ka ar tādiem cilvēkiem, kuriem nav cieņas pret citiem man vairs nav pa ceļam. Tā es aizgāju no politikas uz ekonomikas burbuļa pūšanu - darbu bankā. :)))



Nu īsumā visu savelkot - salauztas sirds dēļ es šobrīd neesmu kādas ministrijas ierēdnītis, kuram jālaiza pakaļa tautas partijas čiekuriem, lai noturētos amatā.

Paldies, tev Gunār - par brīvības došanu! :)

P.S. Meitene gan - joprojām tic tautas partijas ideāliem un tam, ka vārdi drīkst nesaskanēt ar darbiem - http://www.tpjo.lv/?p=2&fulltext_id=1499
P.P.S.

Sveiki!

Tautas partijas Jaunatnes organizācija rīkos atbalsta akciju reģionālajai reformai

Tautas partijas Jaunatnes organizācija ceturtdien plkst. 9.00 pie Saeimas rīkos atbalsta piketu reģionālās reformas pieņemšanai un atbildīgai politikai kopumā. Pasākumā piedalīsies ļoti daudz reģionālo jauniešu, kam reģionālās reformas ieguvumi ir būtiski. Resursu un iespēju trūkums ir viens no biežākajiem iemesliem, kāpēc jaunieši pēc studijām neatgriežas savos pagastos. Mēs uzskatām, ka reģionālā reforma dod iespējas vienmērīgākai Latvijas attīstībai un paver iespējas jo īpaši jauniešiem. Mums nav izprotama atsevišķu koalīcijas partneru tielēšanās, jo vēlme saglabāt mazās pašvaldības „par katru cenu” ir bezatbildība gan pret šo pašvaldību iedzīvotājiem, gan Latviju kopumā. Mēs aicinām Tautas partiju un pārējos koalīcijas partnerus izvērtēt Zaļo un zemnieku savienības esamību koalīcijā. Reģionālā reforma ir arī būtiska , lai risinātu ekonomiskās problēmas. Ja ar šādu neizpratni no ZZS puses mēs sastopamies šodien, tad ko var gaidīt vēlāk? Mums ir nepieciešama atbildīga un rīcībspējīga valdība.

Tautas partijas Jaunatnes organizācija izprot, ka ekonomiskā situācija Latvijā ir ļoti nopietna, taču mums nav pieņemami, ka „vainīgie” allaž tiek meklēti Tautas partijas virzienā. Stāsts par „treknajiem gadiem” kļuvis jau par lamām, taču jāatgādina, ka tikai Tautas partija premjerministru (Andris Šķēle, Aigars Kalvītis) laikā ir izdevies izveidot sabalansētu budžetu un budžetu ar pārpalikumu, taču tai pat laikā arodbiedrību protesti, kas prasīja nemitīgu algu palielināšanu, nav ļāvuši praktiski pievērsties uzkrājumu veidošanai. Ekonomisko situāciju krietni pasliktinājis ar Parex bankas glābšanas plāns, kas prasa ļoti lielus resursus. Līdz ar to, ir jāizvērtē Latvijas bankas atbildība un jānoskaidro, kāda ir Parex bankas lielo akcionāru atbildība.

Visus interesentus lūdzam sapulcēties Tautas partijas birojā ceturdien plkst.8.30 pirms piketa, lai sagatavotos.

Ar cieņu,

Tautas partijas Jaunatnes organizācija


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
(komentārs tiks paslēpts)
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?