transcendentālais objekts laika galā

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
19:35: Pote
Saņēmu uzaicinājumu sestdien potēties pret kovidnieku. Esmu nedaudz pārsteigts, jo neesmu riska grupā. Varbūt, ka pienācis jau laiks sākt koļīt arī 30-gadīgo populāciju? 
Kādu laiku domāju, ka nelekšu potēties pie pirmās izdevības, lai jau citi sapotējas, tad paskatīsimies, kā tās sasteigtās vakcinācijas uz viņiem iedarbojas. Jāatzīst arī, ka panesos nedaudz uz internetā klejojošajām sazvērestības teorijām.
Pirmajam argumentam varu pretī likt to, ka katru dienu jautāju klientiem, kā viņi jūtas pēc potes. Uz vienas rokas pirkstiem varu saskaitīt tos, kuri ziņoja par blaknēm. Pat tad, neko nešpetnāku par vienas dienas nogurumu un nelielu stīvumu potes vietā nedzirdēju. Drīz jau daudziem būs vakcīna pa otram lāgam. Domāju, ka nevēlos to atlikt, jo ir iespēja, ka tie, kas būs potēti varēs ceļot bez karantīnām utt.
Par konspirācijas teorijām izštukoju tā - es personīgi esmu strādājis ar medicīnas profesionāļiem, kā arī personīgi zinu cilvēkus, kuri apgalvo, ka šitas viss priekš aitām, kuras ved uz kautuvi. Dakteru viedoklis man liekas uzticamāks. Es nespēju noticēt, ka Bils Geits, Soross un Illuminati ir spējuši pierunāt visus šos inteliģentos, cilvēcei kalpojošos profesionāļus špricēt cilvēku masām kaut kādu indi, kura liks pautiem un olnīcām sačokuroties rozīnītē un pie reizes aplipinās ar zvēra zīmi. Nu, neštimmējas kopā tas 'lielais plāns.' Neviena organizācija nav tik labi organizēta un spējīga saglabāt noslēpumus, kur nu vēl vispasaules līmenī.
Nākošais jautājums ir par vakcīnas ražotāju. Nav tur ko liegties, es ceru, ka man gadīsies Pfizer vai Moderna paveids, bet īpaši nebaidos par AstraZ, jo tie smagie gadījumi ir tikai statistiskā anomālija.
Galvenā motivācija ir tas, ka mums kā cilvēcei ir jātiek šim cauri, un pūļa imunitāte ir labākais veids, tāpēc nolēmu sestdien potēties.



Comments

[User Picture]
From:[info]kisswithafist
Date:15. Marts 2021 - 23:35
(Link)
Vai tad neesi essential worker?
[User Picture]
From:[info]ub
Date:15. Marts 2021 - 23:42
(Link)
Tas varētu būt labs izskaidrojums :)
[User Picture]
From:[info]kisswithafist
Date:15. Marts 2021 - 23:44
(Link)
You essential, bby :*
[User Picture]
From:[info]ub
Date:16. Marts 2021 - 10:51
(Link)
:)
[User Picture]
From:[info]hxpzy
Date:16. Marts 2021 - 11:45
(Link)
lai tik tās olnīcas un sēklinieki sačokurojas rozīnītēs, par daudz uz šīs pasaules esam tāpat :)
[User Picture]
From:[info]ub
Date:17. Marts 2021 - 02:08
(Link)
Tas arī ir fakts :)
[User Picture]
From:[info]methodrone
Date:17. Marts 2021 - 15:55
(Link)
Hmm, man ar pienāca šorīt ziņa, ka jāiet potēties, bet tāpēc ka man ir underlying condition, that I know nothing about! Pat zvanījos un prasīju, kāpēc es pati neko par to nezinu, bet meitene mani dismissoja unt eica, ka ph, lai vienkārši eju potēties, ja reiz saņēmu ziņu.
Moška viņi kautkādi mazliet random tajā NHS.
[User Picture]
From:[info]ub
Date:17. Marts 2021 - 16:59
(Link)
Nu jā, agri vai vēlu jau visiem atnāks tā vēstule. Kā Tu par to jūties?
[User Picture]
From:[info]methodrone
Date:17. Marts 2021 - 17:03
(Link)
Tā, ka es nezinu ko viņi domā ar underlying condition.. :D Jo es reāli esmu vesela un nevaru iedomāties, kāpēc viņi mani tā ir nokategorizējuši, vai arī viņi zina ka man ir kaut kāds condition, bet nav man to pateikuši lol.

Bet par pašu vakcīnu, I shall pass. Jo lai arī tas varbūt ir savtīgi, es parasti nekādas vakcīnas neņemu, ja vien tās nav kaut kaas travel vakcīnas pret severe, deadly diseases. Jāskatās.. ja nedrīkstēs ceļot bez viņas, tad jau būs jāpotējas, citādāk.. nogaidīšu. :/ Plus es 2reiz kovidu izslimoju, un izskatās, ka imūnsistēma tomēr tika galā.
[User Picture]
From:[info]ub
Date:17. Marts 2021 - 20:38
(Link)
Jā, būtu interesanti uzzināt, ko viņi ar to underlying condition domā. Pilnīgi saprotu par to poti, it īpaši tāpēc, ka Tev jau noteikti ir antivielas for dayz.
From:(Anonymous)
Date:17. Marts 2021 - 19:39
(Link)
Ja zini riskus un pieņem gan īstermiņa, gan ilgtermiņa iespējamās problēmas, tad, kāpēc gan ne.
Powered by Sviesta Ciba