transcendentālais objekts laika galā

[info]ub @ 19:35: Pote
Saņēmu uzaicinājumu sestdien potēties pret kovidnieku. Esmu nedaudz pārsteigts, jo neesmu riska grupā. Varbūt, ka pienācis jau laiks sākt koļīt arī 30-gadīgo populāciju? 
Kādu laiku domāju, ka nelekšu potēties pie pirmās izdevības, lai jau citi sapotējas, tad paskatīsimies, kā tās sasteigtās vakcinācijas uz viņiem iedarbojas. Jāatzīst arī, ka panesos nedaudz uz internetā klejojošajām sazvērestības teorijām.
Pirmajam argumentam varu pretī likt to, ka katru dienu jautāju klientiem, kā viņi jūtas pēc potes. Uz vienas rokas pirkstiem varu saskaitīt tos, kuri ziņoja par blaknēm. Pat tad, neko nešpetnāku par vienas dienas nogurumu un nelielu stīvumu potes vietā nedzirdēju. Drīz jau daudziem būs vakcīna pa otram lāgam. Domāju, ka nevēlos to atlikt, jo ir iespēja, ka tie, kas būs potēti varēs ceļot bez karantīnām utt.
Par konspirācijas teorijām izštukoju tā - es personīgi esmu strādājis ar medicīnas profesionāļiem, kā arī personīgi zinu cilvēkus, kuri apgalvo, ka šitas viss priekš aitām, kuras ved uz kautuvi. Dakteru viedoklis man liekas uzticamāks. Es nespēju noticēt, ka Bils Geits, Soross un Illuminati ir spējuši pierunāt visus šos inteliģentos, cilvēcei kalpojošos profesionāļus špricēt cilvēku masām kaut kādu indi, kura liks pautiem un olnīcām sačokuroties rozīnītē un pie reizes aplipinās ar zvēra zīmi. Nu, neštimmējas kopā tas 'lielais plāns.' Neviena organizācija nav tik labi organizēta un spējīga saglabāt noslēpumus, kur nu vēl vispasaules līmenī.
Nākošais jautājums ir par vakcīnas ražotāju. Nav tur ko liegties, es ceru, ka man gadīsies Pfizer vai Moderna paveids, bet īpaši nebaidos par AstraZ, jo tie smagie gadījumi ir tikai statistiskā anomālija.
Galvenā motivācija ir tas, ka mums kā cilvēcei ir jātiek šim cauri, un pūļa imunitāte ir labākais veids, tāpēc nolēmu sestdien potēties.

Reply

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Powered by Sviesta Ciba