only after dark ([info]tvarj) rakstīja,
@ 2009-07-29 20:03:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
iet labi. esmu izsmiidinaajusi visus ar savu maakslu (taa man klusiibaa liekas) un sajuuta ir nevis, ka man butu eksaameni, bet, ka mees tur vienkaarshi taapat esam savaakushies pataisiit maaxlu. nezinu kaapeec, bet taads sasprindzinaajums kaa pagaajshgad man nav shoreiz. kas man patiik shajaa reizee, ir tas, ka taa kaa mees uz keramiku esam tikai 16 reflektanti un taa kaa muus visus var sabaazt vienaa telpaa, tad mees paarsvaraa visi kopaa arii uzturamies un esam jau sapazinushies. tuseejamies mees paarsvaraa tie, kas ir vecaaki. taas meitenes, kas tikko no vidusskolas tikai ar savaam draudzeniiteem :D riit peedeejaa diena (BEIDZOT!). laigan es shitaa vareetu veel kaadu laicinju... ja vien tie nebuutu eksaameni tomeer.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]raracom
2009-07-29 20:21 (saite)
sena paruna vēsta - kad akadēmijā iestājeksāmeni, ārā ir neprātīgi skaists un karsts laiks.

lai labi!

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]tvarj
2009-07-29 20:57 (saite)
a mani tas netraucee - nav darbaa jaaiet. :))))) pavadiit skaisto saulaino laiku eksaamenos man shkjiet labaak, nekaa bezceriigi nodindereet 8 h stulbaa veikalaa ar stulbiem klientiem :D
jaa, vispaar tas nenormaali motivee iestaaties. apzinja, ka es tomeer esmu un varu vairaak nekaa izdabaat cilveekiem veikalaa. buut pasham atbildiigam par savu laiku.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]tvarj
2009-07-29 20:57 (saite)
& paldies ;)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]raracom
2009-07-30 20:06 (saite)
lūdzu!
rezultāti nākošnedēļ, ja?

man toreiz rokas, kājas trīcēja, kad gāju uz rezultātiem

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?