only after dark ([info]tvarj) rakstīja,
@ 2008-12-13 18:04:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
bijaam iechekot jauno kjiinieshrestoraanu uz Valdemaarielas :) bija baigi ok tieshaam. cenas taadas pashas kaa visur. ne daargaak, ne leetaak. porcijas lielas - prieksh diviem pietiek ar uzviju! to ko neapeed iesainjo liidzi. iesaku! (kaameer veel nav samaitaajies, jo taa diezheel reizeem notiek, kaut vai ar to pashu Soraksanu)

/upd. runa iet nevis par to kjiinieshrestoraanu kas uz Stabu/Valdemaara, vinsh tur ir jau sen un es to zinu :) jaunais atrodas bik taalaak uz Valdemaara un taas ielas krustojuma, kas iet Dzemdiibu namam gar saaniem. vareetu buut Alojas...


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]zintish
2008-12-13 18:14 (saite)
buus jaaiet iechekot

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]tvarj
2008-12-13 18:24 (saite)
vieniigi ar karteem pagaidaam nevar noreekjinaaties. mees iegraabamies :/
bet toties kaameer es gaidiiju draugu, kursh rikshoja uz bankomaatu, dabuuju noskatiities nelielu etiidi ar pasuutiishanu divu (iespeejams iedzeerushsu) krievenju izpildiijumaa. viena ienaakot laimiigi nopuutaas par to, ka "kak ja sushi pakushaju" :D, bet, aciimredzot atklaajusi lielo erroru eedienakartee (kuraa nav sushi) apvainojaas un saaka kasiities par to kaapeec riisi ar daarzenjiem maksaa 5ls (tur btw ir arii galja klaat), bet riisi ar olu tikai 1.50 ls. neizdevaas oficiantam iestaastiit vinjai, ka tas pirmais jau ir kaa atsevishkjsh eediens, bet riisi ar olu ir tikai 'side dish' :D sapuutaas pasuutiija riisus ar olu (draudzene arii) un pieprasiija lai vinjai atnes saali un piparus :DDD baigais kjikjis bija!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?