only after dark ([info]tvarj) rakstīja,
@ 2006-09-29 17:17:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Krievija ANO ģenerālsekretāra amatam atbalstīs jebkuru kandidātu no Āzijas, bet nekad neatbalstīs Latvijas prezidenti Vairu Vīķi-Freibergu. Par to žurnālistiem paziņoja Krievijas sūtnis ANO Vitālijs Čurkins.
ANO Drošības padomē ceturtdien notika trešais neoficiālais balsojums par nākamo ANO ģenerālsekretāru, kurā, tāpat kā iepriekšējos divos balsojumos, visvairāk balsu saņēma Dienvidkorejas ārlietu ministrs Bans Kimūns.
«Mūsu nostāja nav nekāds noslēpums — mēs atbalstām Āzijas kandidātu. Katram no šiem kandidātiem ir tāds pamats un vēsture, ka viņš spētu vadīt jebkuru organizāciju, pat FIFA,» neformālā sarunā ar žurnālistiem sacīja Čurkins.
Taču Krievija neredz iespēju balsot par Latvijas prezidenti Vairu Vīķi-Freibergu, sacīja Čurkins, atbildot uz jautājumu, kā viņš vērtē Latvijas prezidentes izredzes. Maskavas nostāju Čurkins skaidroja ar Krievijas un Latvijas «ļoti nopietnām problēmām, par Latvijas piekoptajiem krievvalodīgo iedzīvotāju tiesību pārkāpumiem». Viņš arī norādīja, ka «ANO tika izveidota, ņemot vērā Otrā pasaules kara rezultātus, bet Latvijai ir ļoti dīvaina šo rezultātu interpretācija».

DA MANI VIENKAARSHI FASCINEE KAA VINJI PAMANAAS MUMS VISU LAIKU BRAUKT AUGUMAA!!!


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]esinja
2006-09-29 18:20 (saite)
ne tikai mums...

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]tvarj
2006-09-29 19:03 (saite)
un neviens vinjiem nevar neko pateikt...

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?