only after dark ([info]tvarj) rakstīja,
@ 2006-09-26 17:26:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
mani ir nokjeerushas un pilniigi savaa varaa paarnjeeemushas iesnas! vienas nakts laikaa! jaacer, ka liidz 4dienai paaries, jo 4dien ir plaans mazliet nobastot maaciibas un aizbraukt uz Siguldu tipiskajaa rudens pastaigaa. neesmu taadaa bijusi jau vairaakus gadus, prasaas kaut kaa!

shodien ar draudzeni seedeejaam parcinjaa, kad driiz vien muusu lokaa paraadiijaas triis jaunieshi. maza meitene ar ljoti apnjeemiigu sejas izteiksi, taads kaa nokauneejies, kaa dusmiigs puisiitis ar brilleem un veel viens dzhekinsh kursh lielu lomu tajaa visaa nespeeleeja. vinji apseedaas netaalu no mums un tad saakaas. aciimredzot brilljainais bija kaut ko sagreekojies un meitene tagad vinjam lasiija lekciju par to. argumenti apmeeram taadi - kaapeec tu dari mulkjiibas, kaapeec tu klausi visam ko vinji tev maaca? puika - jaa bet tu arii man visaadas mulkjiibas maaci (hehe) (meitene paliek briesmiigi sashutusi) jaa, bet es tev nemaacu TAADAS mulkjiibas (speeciigs arguments :DDDD). meitene - ko tu darisi kad tev buus 18? (laikam baigi liels vecums vinju domaas) arii taisiisi visiem pakalj un dariisi visu ko tev teiks? puika knibina pirkstus un kaut ko murmulee pretii... pauziite... meitene atsaak "tev ir 12 gadi, 12 gados cilveeks jau kljuust pieaudzis (padomaa tikai!)". (shinii briidii mees ar draudzeni aizraavaamies ar kjikjinaashanu veel paguvu saklausiit veel tikai vienu, bet toties KAADU fraazi iz dziivesgudraas meitenes pieredzes) "taatad saproti, ja tu kaadu miili, tad NESAKI vinjam to!"

veel bija dazhas peerles, bet es negribeeju noklausiities TIK nopietnu sarunu par dziivi, jo man shausmiigi naaca smiekli un tas buutu galiigi nepiedieniigi!


(Ierakstīt jaunu komentāru)

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?