only after dark ([info]tvarj) rakstīja,
@ 2006-09-01 23:57:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
nujaa veelreiz par to maaciishanos... esmu mazliet samulsusi, kam lai paprasa padomu ko un kaa labaak dariit... baidos vai neesmu saakusi par to domaat mazliet par veelu, bet ja taa padomaa, kas gan var buut veelaak kaa pusotrs gads... nebuutu toreiz metusi plinti kruumos - shobriid jau rakstiitu bakalauru, bet ko tur daudz nozheelot, kas izdariits - izdariits. ir maza draiska dominja aiziet aprunaaties ar dekaanu... vinsh tak nevarees mani taa vienkaarshi pasuutiit, ja es uzstaashos pietiekami "nagla" :)
labi, shie plaani vienalga jaatliek liidz pirmdienai.

labu juus, mana daargaa frendliste, un priecaajos par jums. lai arii caur internetu, tomeer juutu juus kaa dziivus cilveekus, ar savaam domaam un paardziivojumiem... vakar biju pasaakumaa, kur sajutos kaa uz citas planeetas... kaadaa juus jautaasiet? Mis un Misters Riiga finaalaa...nemaz neskataties uz mani TAA, man draudzene piedaliijaas.. lai kaads tas pasaakums, tomeer draugu pirmais pienaakums ir vienam otru atbalstiit. nu baac, to laikam vareeja nosaukt par "Latvijas zelta jaunatni". beibes tik stiiviem vaibstiem un 40-gadiigi "dzheki" ar punciiti un cirtaam kaa pasham Apollonam (taadaam pashkjidraam tiesa gan) ;D seedeeju, dzeeru savu shampi un priecaajos. juus sakaat, ka aarzemnieki ir pretiigi? jaa, bet vinji naak un iet... shitie te PALIEK un bojaa gaisu... manupraat. nudien vakars kas liek paarveerteet savas prioritaates. taads neveiksmiigi atdarinaats zvaigzhnju tusinsh.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]h2o
2006-09-02 01:36 (saite)
vot es par to neveiksmīgo atdarināšanu nesen domāju - kādus tik šovus necenšās te ieviest, un milzu skandālus..bet nu nesanāk, nav tas priekš LV:)

(Atbildēt uz šo)


[info]special_k
2006-09-02 01:42 (saite)
ar mācībām (atjaunošanos) nebūs probl

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?