only after dark ([info]tvarj) rakstīja,
@ 2021-11-05 08:41:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
es te atkal ar saviem jūtūberiem
es neskatos seriālus, bet ar milzu prieku nirstu youtube kontentā, kurā ir daudz daudz cilvēku, kas dalās ar saviem vaļaspriekiem, interesēm un zināšanām.

es esmu skatījusies gandrīz visu sākot ar sievietēm Krievijā, kas taisa (abnormāli neglītas) rotas līdz pat kontiem, kur rāda priekšmetu restaurāciju.
(par abnormāli neglītajām rotām, starp citu, zinājāt, viņām tur ir tāds paņēmiens, kurā tu samet kastē čupu savu negribēto, saplīsušo, nonēsāto rotaslietu, aizsūti kādai meistarei un tad viņa no tā visa sataisa jaunas, neglītas rotas! how cool is that?!:D)
(vakar es skatījos vintage dealer dāmu no USA, kas rādīja savu mexikāņu sudraba rotu kolekciju un pie reizes apstāstīja vēsturi, arī interesanti)

un kur tad vēl miljons ēst gatavošanas kanāli.
viens no pēdējiem atradumiem ir šis: https://www.youtube.com/c/BerylShereshewsky
Beryl parasti cilvēki iesūta video no visas pasaules ar saviem tradicionālajiem ēdieniem un viņa tos mēģina atkārtot. forši, protams, ir skatīties, kā pa virtuvi ņemas profesionāli un harizmātiski pavāri, bet šis ir tik daudz jaukāk!
un! šo to var arī mēģināt atkārtot. es tieši šorīt no pēdējā video par tostiem atkārtoju spāņu recepti un tā bija TIK laba. tā kā neviens no jums neskatīsies tāpat, tad ierakstu recepti šeit.

1. Uzgrauzdē maizi (viņai bija bagete, man graudu, tāpat labi);
2. iesmērē ar ķiploku;
3. sarīvē tomātu uz lielās rīves un to pļuru izsmērē pa maizi;
4. aplej ar olīveļļu, apber ar sāli;
5. ēd.

un nākamais, ko es šodien izmēģināšu pagatavot būs Monkey butter, bet, lai uzzinātu, kas tas ir, jums nāksies skatīties video pašiem, haha!


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?