only after dark ([info]tvarj) rakstīja,
@ 2019-09-17 14:12:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
rants
kā jau tas manā dzīvē ierasts - pienāca rudens, sākās skola un es jau atkal secināju, ka viss, kas Lūc bija derējis pirms 2 mēnešiem nupat vairs nav uzstīvējams mugurā.

(es, starp citu, vairs šo nevaru izturēt. oficiāli paziņoju)

legingi neder, svārki neder, kleitas zem skolas vestes izskatās tizli, zeķubikses "mēs" nemīlam, bikses nevalkājam. vienīgi krekliņi, tos man maman Dobeles labājā humpī ir sapirkusi veselu čupu (lai arī daļa arī vairs neder)

tad nu es nupat pavadīju neauglīgas 2h pa vienu no Rīgas lielveikaliem ar domu, ka es sapirkšos vismaz basic lietas - svārkus un legingus. ha! HA!

Lūcijas garums ir jau 140,5cm, tātad ir tās drēbes, kas jau ir 140 cm viņai vairs neder (ir krietni par šauru). 140-146 cm izmērs vispār pēc hāunema (ņemsim kā vidējo) ir uz 11-13 gadu vecām meitenēm.

11-13 gadus vecas meitenes pēc hāunema un tam līdzīgo uzņēmumu domām šobrīd nēsā 90-to gadu stila kroptopus, trenuškas un hūdijus pretīgi dzeltenās, sarkanās un melnās krāsās. viss. VISS BĻE! nevienu normālu svārku, viss no tilla, par legingiem es vairs nesapņoju, tikai skinny džinsi, kuros L no rītiem gan jau raudādama mēģinātu iespīlēties vai trenūzenes ar svītrām sānos.

NĒ, MAN NEVAJAG PADOMUS, KUR IET IEPIRKTIES.

gan jau es kaut ko normālu atradīšu.

es labprāt atļautos L pirkt drēbes pie dārgajām firmām un zerowaste sustainable everything, bet pie šiem augšanas ātrumiem es nudien to nevaru atļauties.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?