Birjuza ([info]ninona) rakstīja,
Nu, pagaidām neplaukšķini pārāk aizrautīgi. Viņu kāpuri, maitas, iekūņojas visās iespējamajās šķirbās, stūros un kaktos.
Tas reivs visticamāk, jo nupat bija vesela čupa kāpuru pārdzimuši, bet vēl jau kāds var būt saglabājies un grasās izlidot, un kaut kas var būt kaut kur jau iedēts utt.
Šitie ir siltzemju taurenīši un aktivizējas, ja gaisa T ir tā virs 22, ja nemaldos (bet esmu novērojusi arī, kad čutočku virs 20). Līdz ar to, ja kāpņutelpā vēss, viņi var pačučēt tās pāris nedēļas un tad, kad būs silts un ienesīsi dzīvoklī, atkal aktivizēties.

Mums viņas te ir gadiem, bet līdz baigajām invāzijām netiek. Graudaugi mums lielākoties cirkulē ļoti ātri, rieksti u.tml. dzīvo aizblīvētās "burkās". Principā vienīgais, kas viņām pieejams, ir tējas un garšvielas. Jāsagādā labas kastītes arī šitiem, tad jau būs pavisam miers. Bet pašlaik ir netraucējošā daudzumā, vairāk traucē vizuāli, kad redz tos kāpurus pa sienām lienam vai no griestiem karājoties un tinamies kūniņā :D

Un par tām sēkliņām. Vispābā viņu kāpuriem garšojot olbaltumvielas. Tāpēc arī tur tāda aizrautība ar tām sēkliņām. M nupat vienu beigtu kodi atrada iemaldījušos pūdercukurā, no kāpuriem ne pazīmes, jo tur tak nav ko ēst :D


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?