only after dark ([info]tvarj) rakstīja,
@ 2015-11-05 12:22:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
milzīgs paldies Helsinki crew!
mums bija lielisks brauciens, daudz iespaidu, daudz informācijas (maybe too much), mazliet alkohola un kultūras.
Cib. Pļēg. Kust. pirmrindnieki ir aizstāvējuši kustības godu un devušies kārtējā komandējumā, lai bagātinātu sevi iekšēji un pārliecinātos, ka dzert visjaukāk tomēr var tepat Rīgā.
somu tauta no nodzeršanās draudiem ir pasargāta pilnīgi noteikti, jo 9eur pa alu krogā ne katris spēj atļauties. toties viņiem, maitām, ir veikali pilni ar lieliskām lietām un acis taisni vai prasās iztecēt skatoties uz brīnišķīgiem traukiem, dvielīšiem un citiem wīwī aitemiem. mums ar redīsu patika, ka pārtikas veikalos par kasieriem strādā tikai čaļi. prognozējām, ka drīz pēc bēgļu ierašanās lv, nīgrās Maksimas pārdevējas varētu nomainīt jaunieši visās varvīksnes krāsās un jāsaka, ka šāda iespējamība mūs diezgan iepriecināja, jo tie čaļi ir reāli draudzīgāki par oriģinālajām tantēm.
Prodigy kaut arī ne pirmā svaiguma, bet noblieza koncertu pa godīgo, viss čotka. somi arī tieši tikpat godīgi stāvēja un tikai uz beigām sataisīja virpulīti skatuves priekšā. uz Gaišības pārgalvīgo "tikai Rīga, tikai Dinamo!" atskanēja slow clap viena cilvēka izpildījumā. tur arī izputēja mīts par somu lielo draudzīgumu - tā arī neizdevās ne ar vienu iepazīties. pēc tam sekoja vakars ar Mintuu un jūtūbes disnenīti.

viss pārējais jau ir insaid džouks
ar nepacietību gaidīšu, kad sāks plānoties nākamais brauciens


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?