only after dark ([info]tvarj) rakstīja,
@ 2014-11-19 16:25:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
sveetki un taa taalaak
Vakar mums ar Luuci bija piesaatinaata diena, jo bija jaaiet uz paraadi teeti pie lozhmeteeja skatiities. Luucijai vairaak intereseeja puishelji, kas labaakas redzamiibas noluukos kaapaljaaja pa aizmuguree esoshajaam stalazhaam.

Peec tam, pateiciibaa par lielisko piedziivojumu, man bija 10 minuushu performance rimi. Tagad arii mans beerns ierakstaas to iipashi nepaklausiigo beernu kategorijaa, kas ir izvaartiijushies pa griidu kaadaa veikalaa. Luucija gan nebreeca, tikai guleeja un atteicaas sadarboties. Bet nu pie shii es esmu pati totaali vainiiga.

Tad vakaraa bija cieminji, saluuts un staro riiga. Kaa visa rezultaataa muusu beerninju kaads pa nakti bija nomainiijis uz mazu puukjiiti. Aa, un pirmais precedents gada laikaa - Luuce b/d esot izklaajusies uz griidas (atkal!) Un atteikusies iet grupinjaa.

Bet es shodien, lai izkraashnjotu dziivi, visu dienu klausos lr1 un tagad juutos ljoti bagaata ar dazhnedazhaadaako informaaciju. Tai skaitaa vienaa diskusijaa uztraapiiju un vienu no nikjiigaakajaam Luucijas b/d grupinjas mammaam. Kaadas nu kuram taas probleemas...


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?