only after dark ([info]tvarj) rakstīja,
@ 2014-07-27 11:18:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Man buus pavisam iists atvaljinaajums!
Vakar atprasiijos no Trusha uz veel nedeelju un veelaak vakaraa arii marmelaades teica, ka nekaadas darbiibas nenotiks. Vai taa maz var sakrist?!

Visu nedeelju es tuseeshu pa laukiem ar beerninju un laiks ar vinju kopaa (nevaru parakstiit, jo man stutee brilles uz aciim) is a total bliss. Lai vai kaa tur nebuutu ar to divgadnieka vecumu, bet Luucis mums paarsvaraa ir smaidiigs un miiliigs eksemplaars. Tiesa, ir savas mazaas riebekliibinjas, bet uz kopeejaa fona vinjas pagaidaam tieshaam ir mazas. (Pirmiit vinja izdomaaja nesaaties man pakalj ar uudens laistaamo. Taa nu es pati kljuvu par divgadnieku smiedama un spiegdama no vinjas pa zaalienu muukot)

Nekatoties uz mammas izgaajieniem, kurus lielaa meeraa esmu iemaaciijusies no sevis 'novadiit' aptuveni saprotot, no kurienes tie celjas, laiku mees sheit pavadam labi. Gaiss ir svaigs, shuupuljtiikli eenaa, svaigu daarzenju pilns un tas moments, kad uz laipas nomet visas dreebes un ieliecies tumshajaa upes uudeni atveesinaaties, nav paardodams pat par tuukstosh daalderiem :) skaista un laba Latvijas vasara


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?