only after dark ([info]tvarj) rakstīja,
@ 2013-08-07 20:33:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
tvarj eediena blogs
Oi, juus pat iedomaaties nevarat, ko es shodien pagarshoju! Juus jau visi ziniet, ka taas autentiskaas latvieshu eedienu receptes reizeem ir eee eee nu diivainas.
Shii peec izklaasta ir totaali drausmiiga, bet garsho tikpat ljoti labi, cik briesmiigi izskataas.
Autentiska Kaucmindes saimeniechu saldaas zupas recepte.
Taatad njemam pienu (taadu riktiigo, lauku) vaaram un griezham vinjaa iekshaa aabolus (jaajaa aabolus) aabolu skaabums to pienu momentaa sadala reizinaataajos - rodas biezpiens un suukalas. tanii briidii ir jaapieshauj klaat cukurs un obligaati arii kaneelis (ja kaneeli liks veelaak, tas nesmukos bruunos plekjos peldees pa virsu). Luudzu, zupa gatava. Izskataas briesmiigi, garsho lieliski, it sevishkji atdzisusi un it sevishkji shaadaa karstaa laikaa.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]dzeina
2013-08-07 23:24 (saite)
fui, iedomājos, kā izskatās :D
tad atcerējos, ka normāli sarecējis rūgušpiens, tikko kā izmaisīts, neizskatās par kapeiku labāk

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?