tuksums ([info]tuksums) rakstīja,
@ 2017-02-14 16:09:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:weird

ir 16:09, drīz mājās, bet ārā vēl spīd saule? pa kuru laiku viss mainās? pēdējā laikā pārāk ātri, varētu arī mazliet piebremzēt.

man ir problēma ar līmlapiņām gan darbā, gan mājās un nemaz nerunājot par telefonu. 4.7collu "lielais" ekrāns no vienas vietas ir aizbāsts ar lapiņām. vislabākā ir ceļojošā lapiņa, kura tiek pārvietota vai nu par vienu dienu vai veselu nedēļu kalendārā, skatoties pēc garastāvokļa. tad pēc kāda laika uzšķir šodienu un tur oranžā lapiņa ar darāmo lietu sarakstu, nepatikā paberzēju seju un atkal pārlieku, vispār liekas, ka es to nekad neizdarīšu un kad man prasīs kur ir, teikšu, ka bija tepat kaut kur, nezinu kur palika.

man tīri labi patika tumsa, nebija ne vainas.
nav balkona, kam man to sauli.

strādājot elektromagnētiskajos, magnētiskajos un zemas frekvences elektriskajos laukos. Ikdienā saķerot radiofrekvenču un mikroviļņu starojumu. Un vēl ierakstīt paaugstināta atbildīta, kas var būtiski ietekmēt cilvēka dzīvību vai veselību vai daudzu cilvēku dzīves kvalitāti, augsts psihoemocionālais stress darbā, tajā skaitā psihoemocionāla pārslodze. Nē nu es savu dzīvi nevaru ietekmēt, kur nu vēl daudzu citu cilvēku? Kurš vispār pie šiem darba apstākļiem var saglabāt veselo saprātu? Vispār tagad nebrīdos par to, ko ikdienā redzu un dzirdu. Viss kļuvis skaidrs.



(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?