ю ([info]ttp) rakstīja,
@ 2007-09-22 19:53:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry

Atķeksējam. Pierakstam. Atķeksējam.
Nu laikam jau ir zem 20 kg. 3 mēneši arī nebūs tik daudz un vai man tas viss ir vajadzīgs? Nu par to pārliecināsimies atgriežoties. (Jūlij, Ķīna saka, ka visapkārt ir taisnes)
Istabā liekas iemaldījies maldinošs klusums, atbalsis skan, ja skaļāk nokrekšķinās. Vēl pārrakstās pēdējie faili, vēl iešaujas galvā lietas, kuras līdzi paņemt. Emocionāla pārsātinātība, pēdējo dienu atzinumi, atbalsts, pierādījumi, maz gulētās naktis un rudens gaiss dara savu. Gaidu jau pirmdienas rītu un kņadu (nez kāpēc asociējas ar baigi pamatīgu kņadu tā pilsēta, kur arī varēšu tāpat kā Rīgā meklēt savas vietas, savus veikalus, cilvēkus un emocijas). Fotoprātam vieta daudz, daudz arī cerams tiks knipsēts.








Bet vēl jau diena laika. Tā mierīgi. Vēl bišku bišku...




(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]kaktu_dakteris
2007-09-22 22:38 (saite)
ja drēbju skaitu un raksturu atstatu tādu pašu, man būtu mazāka soma, gribēju aprīlī uz gruziju braukt, bet aizbraucu uz līgatni :)))

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]ttp
2007-09-22 22:42 (saite)
nu ja brauktu aprīlī ar ņemtu mazāk, nezinu kad tur īsti auksts paliek un tā - pagaidām 25 dienā un 16 naktī, kas ir dikti labi.
vai kkas ir aizmirsts ielikt somā?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]kaktu_dakteris
2007-09-22 23:42 (saite)
aizmirsts nekas nevar būt.
(fotoaparātu paņēmi?)
p.s. manam drebem vajag mazāk auduma ;) esmu tik sīks, ka varētu ievietoties pat ļoti mazā tādā ierīcē ar ko var dažādas lietas pārnēsāt, vai arī nenest nekur ja negribas .
un apsveicu ar došanos uz gruziju. ;)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?