ю ([info]ttp) rakstīja,
@ 2008-09-14 21:31:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]ttp
2008-09-14 21:35 (saite)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]chaika
2008-09-14 21:37 (saite)
ooohohoo!! sieriņš pa virsu!?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ttp
2008-09-14 21:38 (saite)
sēņu lazaņa a la 3 veidi vienā

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]chaika
2008-09-14 21:43 (saite)
a la looks goood

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]lapsamaza
2008-09-14 21:42 (saite)
kārdinoši. skaisti.
un vienkārši vareni :)
maltītes baudītājiem paveicās!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ttp
2008-09-14 21:44 (saite)
pirmoreiz taisīju - un sanāca dikti labi - bet guvums šodien fantastisks - galā ir sāļās un saldās vārāmās sēnes, sēņu karbonādes, 2 lazaņas sanāca, apšu beku ķobītis un pilnumpilnumpilns vēders.
sezonas nobeigums.
un leišu parmezāns ir fantastisks

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]lapsamaza
2008-09-14 21:55 (saite)
? saldās sēnes?
man šodien iecerētā sēņošana gar degunu aizgāja- eh!
kā Tu gatavo sēņu karbonādes?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ttp
2008-09-14 22:02 (saite)
sāldās - rudmieses alksnenes un tādas.

man karbonādes neiet tik ļoti pie sirds, es visvairāk cienu apšu kundziņus, baravikas un gailenes.
bet apmizo bērzlapes, apsāla, patur, apviļā miltos-olās un aidā.
kā TU?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]lapsamaza
2008-09-14 22:08 (saite)
:) tieši tāpat. bet man toties ļoti tīk karbonādes (un klāt piekožot rupjmaizi ar sviestiņu)..mmm!!!

bet vispār sēnes ir foršas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ttp
2008-09-14 22:11 (saite)
tottaly - šodien akal iekritu azartā un gandŗiz aizmaldījos

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]blank_page
2008-09-14 22:10 (saite)
Leišu parmezāns ir tas "Džiugas"?

P.S. Izskatās labi, jā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ttp
2008-09-14 22:13 (saite)
jā tas džiugas ir dikti lēts un tik nenormāli garšīgs

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]blank_page
2008-09-14 22:21 (saite)
Jā - tā ir dikti laba alternatīva īstajam parmezānam.
Ņammm! :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?