ю ([info]ttp) rakstīja,
@ 2008-08-01 01:00:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
nu tā tumšais bruņinieks apmeklēts uz lielekrāna. pati filma, bijusi nebijusi, vairāk pievērsu uzmanību mironim un saspēlei. Džokers tiešām ideāli veidots un nospēlēts tēls, tāpat arī twoface mani patīkami pārsteidza, swat gan bija baigais mēsls. kopumē entertaining, bet nu lai būtu top250 augšgalā nezinu vai tur bij tas spēks+vai tas tops ir no ienākumiem atkarīgs?!
vēl leitas ko es nesaprotu ir - kāpēc cilvēki kinoteātrī plaudē pēc veiksmīga dialoga/skūpsta/izšķaidīta paura?! sajūta, ka kinotēatris ir pārgājis tik daudziem teātra lomā, kas pie lv teātru piedāvājuma nav nekas apšaubāms.
labnakt. no, this is not serious.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]il
2008-08-01 06:50 (saite)
varbūt topā tā filma Džokera dēļ, vismaz es skatīšos tikai Džokera dēļ :)
ak jā, un G.Oldmena dēļ arī :)

(Atbildēt uz šo)


[info]f
2008-08-01 10:51 (saite)
tas tops tik tiešām ir no ienākumiem atkarīgs.

(Atbildēt uz šo)


[info]aroa
2008-08-01 19:28 (saite)
Dzhokers ir absoluuts centraalais teels. visu paareejo patikshanu sev skaidroju ar beerniibas pavilkshanos uz betmenismu. lai gan, cik nu speeju attaalinaaties no taa, tad shkjita, ka arii jautaajumi, ko sev uzdod varonji, ir nopietni un atklaati paraada cilveecisko duaalismu. un uzupureeshanos par labu taisniigumam.

jebkuru sho teemu ir apspeeleejushi lieli aarthousisti, bet tas ir formas izsmalcinaatiibas jautaajums. caur betmeniem shmetmeniem kodolaa juutama taa pati stiiga

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?