([info]ts) rakstīja,
@ 2011-01-23 20:09:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:visi lezbietes

statistika mana ass
vnk satriecoshi, kaa amigo ar savu jauno kampanju censhas iebarot hujnju paarliecinaat potenciaalos klientus, cik vinju pakalpojums ir fantastiski izdeviigs, paraadot stabinjus "videejais operatoru ienjeemums no viena lietotaaja meenesii", kur vinjiem, saliidzinot sevi ar biti, vinju stabinjsh sanaak teju triis reizes iisaaks nekaa bitei.
facepalm.
kaadaa dirsaa no shaada fakta vareetu sekot, ka vinji ir leetaaki? blja nee: ja mees padomaajam ar galvu, nav gruuti saprast, ka bites videejais statistiskais klients teeree vairaak naudinjas nekaa amigo videejais statistiskais klients vnk taapeec, ka bites tarifi ir gana labi, lai vinjsh vareetu atljauties runaat daudz, un taa nu vinjsh tos lvl 8.86 ar prieku nopljaapaa, kameer amigo videejais statistiskais klients tos lvl 3.56 norunaa, visticamaak, nedaudzaas, iisaas sarunaas, ciitiigi taupiidams savu daargo krediitu.
ziniet, es gribeetu paspiest roku tam reklaamas gjeenijam, kursh sho kampanju izdomaaja.
un veel es gribu nopirkt kaadu biezu, gudru graamatu par statistikas datu dazhaada veida iebaroshanu bezkonteksta meercee un citaadu abjuuzoshanu reklaamas industrijaa. taadas graamatas vispaar ir, esmu taa dzirdeejis.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]glam_our
2011-01-23 21:54 (saite)
manuprāt, nekorektums salīdzināšanā ir tādēļ, ka bitei ir arī pieslēgumi, un pieslēgumu jau automātiski izvēlas cilvēki, kuri tērēs vairāk, amigo tikai priekšapmaksas kartes, pārsvarā tīņiem ar niecīgu kabatas naudu.
bet vispār jā, pilnīgi piekrītu, kad šo dzirdēju arī nodomāju, ka bumbierus ar āboliem salīdzinājuši.

(Atbildēt uz šo)


[info]teddy
2011-01-23 23:11 (saite)
Nu un bonusā tam visam tie ir 2009. gada dati.

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?