tritons ([info]tritons) rakstīja,
@ 2018-06-01 18:57:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Operatore
Šorīt devos pastā saņemt paciņu un atcerējos vēl vienu sievieti, kura lika ik pa laikam iekšā pasmaidīt. Pastā bija viena operatore (tā viņas laikam sauc, ja?), pie kuras cerēju, ka vienmēr iekritīs numuriņš. Viņa bija glīta, kopta, gara, masīva sieviete ar melniem gariem matiem, kurus vienmēr turēja tādā kā nekārtīgā dumpinieciskā frizūrā. Viņai gandrīz vienmēr bija melns džemperis un balts krekliņš ar glītu krādziņu, kas lika viņu manā prātā oficializēt par tādu kā striktu sievieti, kura pieturas pie noteikumiem, nepieļauj atkāpes un paliek stingra, ja kāds viņai blakus vēlas palaisties ārpus standartiem. Viņa ar savu izskatu, manuprāt, būtu lieliska bargā kundze, kuras prasības es neiebilstot izpildītu. Lai vai kā mani ierobežotu mana stingrā pieklājība un tolerantums, tomēr ļāvos pa brīžiem iemest aci aiz viņas krekla vaļējās podziņas, kurā viņas glītā, dziļā krūšu spraudziņa kustities vilināja iztēloties to pilnībā. Viņai bija viss glītais, kas parasti ir sievietēm 40. gadu otrajā pusē - daudzas dzimumzīmītes uz tumsnējs ādas, mīlīgas krunciņas uz locītavām, sānos un mugurā iespiedušās kruštura lencītes. Es iztēlojos kā viņai mani noskūpstot viņas apaļais vēders piespiežas man stingri klāt, iztēlojos viņas apakšveļas lences iespiežoties viņā, iztēlojos viņas lielās zemās krūtis iesprostotas stingrā melnā krūšturī un matus saspraustus viņas parastajā izspūrušajā ērkulī. Man šķiet, es darītu jebko, ko viņa man liktu darīt. Viņa man aizsietu acis, liktu nosēsties uz ceļiem un rokas aiz muguras piesietu pie galda kājas. Viņa savā dobjajā balsī mani barot iepļaukātu un plēstu aiz matiem.
"Tu nezināji, ka sūtot paku tai jābūt brīvi atveramai lai pārbaudītu saturu? Tu nekam nederi!"
"Tu dzīvo šķūnī? Nav internets vai nemāki lasīt? Sīkpakas var sūtīt tikai ar A prioritāti!"
"Tev šķiet, ka es visu dienu sēžu aiz letes lai tikai Tevi vien sagaidītu? Muitas deklarāciju varēji arī mājās aizpildīt!"
"Ko vispār nozīmē - pazaudēji pavēsti par paciņas saņemšanu? Savas drēbes arī pazaudēji, ka sēdi te kā stulbenis bez tām? KO?"
Pēc tam viņa mani samīļotu un liktu pazust zem viņas mīkstās miesas.

Man pastā viņas pietrūkst.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?