Galma Āksts ([info]torch) rakstīja,
@ 2007-03-30 15:01:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
No rīta  [info]martcore izklāstīja Latvijas jaunās robežas. Nolēmu šo lietu papētī dziļāk un uzgāju arī stratēģiju



Ja sīkāk pavērojam, tad redzam, ka Latvieši vispirms ieies un izies no Lietuvas - uzmanības novēršana
tad, pārģērbsies par igauņiem un aptuveni no Alūksnes puses iešaus Krievijā, izdedzinās un izdemolēs visu un laidīsies atpakaļ. Krievi domās, ka igauņi un šaus uz Igauniju lielus spēkus, tikmēr tie paši letiņi pārģērbsies atpakaļ par letiņiem un no Valmieras šaus uzbrukumā Igauņiem, kas jau būs krievu novārdzināti.
Kamēr pasaules mediju uzmanība būs pievērsta šiem nelielajiem slaktiņiem, Latvija visus savus Kurzemes (un iespējams, ka ne tikai) spēkus novirzīs uzbrukumam Gotlandei. Krievi, savukārt, domās, ka visu šito pasūta Lukašenko un lielu daļu armijas, kas necīnās Igaunijā, nosūtīs uz Baltkrieviju. Tikmēr baltkrievi bailēs metīsies uz Lietuvu, tādējādi leiši būs spiesti aizstāvēties un Latvijai par iebrukumu pie Jelgavas neatbildēs.

upd: Baltkrievi tomēr, nevis panikā bēg uz Lietuvu, bet gan ir nolēmuši tā: cik krievi paņems no Baltkrievijas, tik baltkreivi paņems no Lietuvas. Un, protams, latvieši bez pretestības dabū Gotlandi

upd2: Īstenībā šis spiegu drošs attēlojums, jo patiesībā šito shēmu ieraudzīs krievi, nolems, ka nav vajadzības Latviju tramdīt, jo viņi visi būs Gotlandē. A īstenībā būs tā, ka tajā momentā, kad krievi ar igauņiem un baltkrieviem cīnīsies, latvieši vienkārši atgūs Abreni. Vot tā!


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?