Galma Āksts ([info]torch) rakstīja,
@ 2008-04-10 19:29:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:music

Vēl par tiem lietussargiem
Labi!
Man pietiek ar tiem lietussargiem un to smadzeņu skalošanu ar lēto popsu, tāpēc šis būs mans pēdējais ieraksts par "dziesmu" Umbrella (pareizo vārdu ieliku pēdiņās).
Izbesīja, ka pat pa swhrock tiek drillēta popdziesma ar tekstu "nāc manī iekšā", tāpēc nolēmu ielūkoties emulē, kam tad vēl ir sakārojies koverēt šo ūbergabalu, lai nebūt pārsteigumi nākotnē. Saraksts ir visnotaļ pagarš, ko atgriež "umbrella cover"

Ar maniem komentāriem un dziesmām zem linkiem (nekārtots):

1. Mechanical Bride - Vislabākā versija (ko nedabūju emulē, bet gan iekš http://aurgasm.us/)
2. Plain White T's - Ritms mainīts, akustisks gabals, dzied džeks. Lēti.
3. Marie Digby - izklausās reāli pēc tās pašas Rihannas tikai akustiskā formātā. Akustika pamaina bikiņ izpildījumu, bet klausāms manām ausīm nav
4. Biffy Clyro - kaut kāds džeks, noklausījos visu dziesmu un tā arī nesapratu, ar ko atšķīrās no iepriekšējām divām, izņemot ar balsi - akustiskā giča un viss pārējais tāds pats.
5. Manic Street Preachers - piemetuši krietnu deva ģitārgabalus ar fūzi, nedaudz arī savu menikstrītprīčeriskās skaņas (nu tās, kas raksturīgas īpaši viņiem) un pārtaisījuši par pop smagākā formātā. Šito un Mechanical Bride gabalu vienīgos atstāšu uz kompīša dziļā nostūrī.
6. Mandy Moore - Glamūriskā balstiņā: "One of my favorite songs this moment...", lēns dzīvais ieraksts.
7. McFly - ekstra sūdīgas kvalitātes ieraksts, kaut kas mēģināts pankrokam līdzīgā stilā uztaisīt. Kaut kas beigās vēl noraujās.
8. John West - Dzīvais ieraksts, izklausās pēc kaut kāda Timberleikveidīgā. Tāda salda džeka balstiņa, nu tāda "es sev patīku un esmu pats seksīgākais. mīliet mani". Tikpat labi Reiniks varētu šitā pat iedziedāt.
9. David Sides - instrumentālais gabals uz klavierēm. Šo varētu atzīt par trešo (aiz MB un MSP) labāko versiju šai dziesmai.
10. Vanilla Sky - Jā, tie ir tie paši Vanilla Sky. Vismaz izklausās pēc kovera. Vēl viens gabals, kas ir kaut biki roķīgs, arī kaut kas uz pankroku velk.
11. Scott Simons - piemests kaut kas bikiņ no bīta/elektronikas (tiešām nepateikšu, kas tas ir) un arī klavieres ir.

12. Oriģinālais gabals - ja nu kādam nebija, bet bija vēlme uztaisīt koveri/remiksu :)

P.S. A kāpēc tik daudzi rokizpildītāji grib koverēt šo dziesmu? Kas tur tāds ir? Tāpēc, ka lipīga? Nesaprotu tiešām.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]maris
2008-04-10 20:08 (saite)
Manic Street Preachers coverversija kā reiz tagad pa parasto SWH skan... :)

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?