tominja_opiitis ([info]tominja_opiitis) rakstīja,
@ 2011-12-19 11:01:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Ja Tuvo Austrumu pumpa sprāgs vaļā, tad tas būs tuvāko 3 mēnešu laikā,

1)pēcāk tu ir pārāk karsts, lai puiši pilnā uzkabē un nemitīgi strebjot ūdeni, ķīvētos,
2)priekšā ir vēlēšanas gan ASV, gan Krievijā.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]basta
2011-12-19 11:37 (saite)
kas tev liek tā domāt un kas sprāgs, kuras valstis?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]tominja_opiitis
2011-12-19 11:40 (saite)
Visa pasaule par to runā, vienīgi mūsu "mediji" izvairās no tā. Valstis tak tāpat ir skaidras: Sīrija un Irāna. Pārējie jau ir zem amerikāņu zābaka.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]basta
2011-12-19 11:49 (saite)
sīrija noslēgsies, irānai vēl vismaz pāris gadi nepieciešami (vai nākamās prezidenta vēlēšanas), lai atjēgtos no pēdējām represijām, no ārpuses neviens neuzbruks (krievi no azerbaidžānas, amerikāņi no turcijas (kurdistānas!), afganistānas vai jūras?!) jordānija ir zem zābaka, paliek libāna ar savām problēmām un palestīna ar nemainīgajām.
nekas būtiski tuvākajā laikā tur nemainīsies, domāju.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]tominja_opiitis
2011-12-19 12:35 (saite)
nu nez, nez ... ASV jau ir sākusies masīva kampaņa pret Irānu (pat 11. septembrī šos vainoja, no Irākas izvestā armija šobrīd kasa nabu visādos Saūdos un Kuveitās un Katarās), ASV aktīvi ķīķerē visu, kas notiek Irānā, cenšoties Islama revolucionārus izprovocēt uz neapdomīgu reakciju... Vidusjūrā drīz sānu pret sānu varēs lamāties ASV un Krievijas flošu vienības ... u.t.t. ... neviens nevelk kopā tehniku tikai sava prieka pēc -- tās ir daudzmiljardu izmaksas. un karš jau sen nenotiek ar vienkāršu robežu šķēršošanu... ASV aerokosmiskā grupa Irānas teritorijā jau sen veic darbības, ko pie labākās gribas nevar nosaukt tikai par piesardzīgu palūkošanos pār sētu, lai redzētu ko dara kaimiņš ... un izlūkošana (informācija) vai arī liegšana piekļūt tai mūsdienas arī jau ir lēni eskalējoša karadarbība.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]basta
2011-12-19 12:52 (saite)
grūti saprast, kas notiktos us iebrukuma gadijumā, jo, lai arī mullām ir ļoti mazs atbalsts (lielākoties ap qom un reģions ap Yazd`u atbalsta tos), amerikāņi ir vēlmazāk tur gaidīti.
kas interesanti, vēl nesen pašā irānā propoganda bija samērāmaz jūtama, taču pirms pāris nedēļām amānā 5 stundas neatgāju tv, salīdzinot fox ar presstv.ir
kaujas, brutālas mediju kaujas ;)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?