tominja_opiitis ([info]tominja_opiitis) rakstīja,
@ 2011-04-11 14:13:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Uz Ķirsona "Lido" Vērmanītis laikam turpmāk nepiestaigāšu pusdienās. Jau reāli sāk kretinēt tas, ka kartupeļi, ko servē porcijā ar katru reizi paliek arvien mazāk. Tas pats notiek arī ar salātiem un zupu. Rodas sajūta, ka pašam Lido pat ierēķinot izdevumus uz darbiniekiem, telpām un ēdiena pagatavošanu un nodokļiem, katra porcija nemaksā vairāk par kādu latu. Te nu tev ir ekonomiskās 2 latus dārgās pusdienas, un vēl tad tev cenšas pasniegt mazāku porciju. Nez, kāpēc, "Lido" Dzirnavās man nav nācies sastapt šādu attieksmi? Tur pat ēdienu servētājs reizēm atgādina, ka pie zupas klāt pienākas piedevas, un liekot ēdienu nedara to pavirši, brīžam apšļakstot bļodas maliņu.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]akvalangs
2011-04-11 14:49 (saite)
slēp zupā kotleti tā sanāk ekonomiskāk

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]tominja_opiitis
2011-04-12 10:09 (saite)
varbūt vienkārši iemācīties iluzionistu triku - pacel servjeti no šķīvja - a tur apakšā Lido karbonāde, laša steiks un tās foršās zāles kalpotājas telefons, pierakstīts uz biksītēm?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?