|
Februāris 12., 2018
10:31 Baigais lēvenis neapēstu vēršacu (ceptas olas at škjidru dzeltenumu). Vai ir idejas, ko ar tādām var iesākt, kā transformēt apēdamas?!
|
Comments:
| From: | sirdna |
Date: | 12. Februāris 2018 - 10:35 |
---|
| | | (Link) |
|
majonēzi klāt.
| From: | tipa75 |
Date: | 12. Februāris 2018 - 10:43 |
---|
| | | (Link) |
|
Ap 60 olām...
| From: | sirdna |
Date: | 12. Februāris 2018 - 10:48 |
---|
| | | (Link) |
|
nu. 20 es mierīgi varētu piebeigt, par pārējām nezinu. Ziedo nabagajiem.
| From: | tipa75 |
Date: | 12. Februāris 2018 - 10:58 |
---|
| | | (Link) |
|
Tad vińi vēl jāsameklē...
varbūt var pārvērst viendabīgā masā ar garšvielām un kaut kur iepildīt...
From: | fedrs |
Date: | 12. Februāris 2018 - 11:04 |
---|
| | | (Link) |
|
Piemēram, atvilktnē!
| From: | nova |
Date: | 12. Februāris 2018 - 11:08 |
---|
| | | (Link) |
|
Es domāju, jāizsludina pirmsgavēņa olu dzīres, vai tad Ciba nenokoptu.
| From: | tipa75 |
Date: | 12. Februāris 2018 - 11:10 |
---|
| | | (Link) |
|
Plikas, aukstas olas! Kurš grib?
| From: | zum |
Date: | 12. Februāris 2018 - 11:58 |
---|
| | | (Link) |
|
Fui! Ja vēl būtu vārītas, tad laikam var iemarinēt. Te kaut kā marinē, esmu bodēs redzējusi. Ēd, cik vari un pārējo laukā.
porcijās saldētavā; cik vajag, izņem un sacep gatavas.
| From: | tipa75 |
Date: | 12. Februāris 2018 - 21:50 |
---|
| | Re: Õls | (Link) |
|
Viņas tak jau ir ceptas. Nu vispār - vairs nav, aizgāja atpakaļ pie ēdinātāja, visticamāk misenē . Lūk. |
|
|
Sviesta Ciba |