tikko_pamodos ([info]tikko_pamodos) rakstīja,
@ 2016-05-11 00:29:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
kaifs
Neņem ļaunā, liljabrik, bet nekas nespēj līdzināties tai sajūtai pēc kāju noskūšanas/epilēšanas. Ja vēl paralēli tas viss notiek vannā, uzdrošinos apgalvot, ka tīksme tuva orgasmam. Atstājot spalviņas, mani nepārņemt tādai tīrības sajūtai. Daudz lietu darīts vīriešu dēļ, bet apmatojuma likvidēšana ir tāda, kuru izvēlos labās pašsajūtas dēļ. Ja ne dzīve, vismaz kājas gludas būs.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]brittany
2016-05-11 00:42 (saite)
piekrītu, bet vaksācija tā ir mana lieta !

(Atbildēt uz šo)


[info]liljabrik
2016-05-11 12:38 (saite)
jā, par šo esmu daudz dzirdējusi, bet man (piedod) šis izteikums šķiet sekls, tur apakšā ir ļoti daudz kas. attiecības pašam ar savu ķermeni ir ļoti dziļš jautājums. paš-seksualizācija, paš-objektifikācija, sevis nepieņemšana pie noteiktiem internalizētiem parametriem. pieskaršanās sev, mūžība, intuitīvu atgrūšanos. spēcīgs emocionālu sāpju vai sajūsmas vilnis, aizskarot noteiktas ķermeņa daļas, vai skatoties spogulī. novecošana, apaugšana, apresnēšana, notievēšana (es dažkārt notievējot ieeju maniakālā stāvoklī, ko rada nepārtraukta seksuālā iekāre pašam pret savu ķermeni). kur beidzas Es un sākas Citi? kam pieder šī teritorija?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]tikko_pamodos
2016-05-11 20:24 (saite)
Tu nesaproti, te nav nozīmes standartiem vai parametriem, pašā dziļumā ir fiziska, ne izdomāta patika pret tīrību, spalvas šoreiz nav simbols tai vai citai cīņai, ir tikai mana fiziskā pašsajūta. Fizioloģiskas izjūtas, iespēja noberzt ādu tīru. Tad jau arī patiesas slāpes var nosaukt par seklām vai spēcīgu nogurumu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]tikko_pamodos
2016-05-11 20:25 (saite)
Kājstarpes apmatojums ir cita tēma, tāpat kā padušu. Starp spalvām un spalvām ir atšķirība, bet kājām tīrības sajūtu pēc skūšanas izjūtu naturāli spēcīgā veidā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]liljabrik
2016-05-11 21:04 (saite)
tīrības sajūta ir situacionāla! nezinu, vai esi gājusi garajos pārgājienos, dabā, kur pēc kādām 4 dienām pilnīgi pazūd tā ķermeņa sajūta, kas ir dzīvojot iekštelpās, netīrības sajūta pazūd, skrambas un aizlauztus ienadžus vairs nejūt, un atveras cita, dzīvnieciska saikne ar dabu, intuitīva vēlme lekt avotos, vārtīties zālē, kā arī spēja ātri aizmigt zem koka, pagulēt un iet tālāk.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]liljabrik
2016-05-11 21:07 (saite)
man tagad laikam 2 mēn, galīgi vairs nejūtu, ka kaut kas būtu ne tā, un klāt ir nākusi patīkama sajūta, kad vējš iepūš matiņos, it kā tevi kāds glaudītu.
bet es īstenībā galīgi ne par ko neiestājos. tas ir mans privātais ceļš uz absolūtu pohuju, sauktu arī par apgaismību.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]tikko_pamodos
2016-05-11 22:35 (saite)
Vai pohujs vienlaikus nevar sakrist ar noteiktām patikām? Tā kā feministe, kurai patīk gatavot vakariņas vai metālists, kas paraud pie kādas smeldzīgas popmūzikas. Pohujs par to, ka var pastāvēt ārpus sistēmas, jo nostāšanās pret to reti kad nepāriet jaunas sistēmas veidošanā. Absolūts pohujs gan būtu lieliski, Latvijā līdz kam tādam kā līdz mēnesim ar kājām dzērumā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?