bbr ([info]tihhi_prom) rakstīja,
@ 2010-12-10 15:43:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
sapnis.satieku dziivess draugu, mees slidojam uz viena ledus laukuma.
tur stuurii pazemee ir puukjis, kuru sargaa divi sargi. puukjis ir kaut kaa atkariigs no manas gribas un dziivesdrauga arii laikam.
atceeros, ka man paarmet bezdarbiibu sakaraa ar puukja jautaajumu un taapeec es tur blakus nositu
divas mushas uz kaut kaadas virsmas.
pie puukja ir arii liesmas, karstums, vinjsh ir taadaa kaa kraataa. kaut kaads moments, kad vinjsh tiek arii briiviibaa, laikam slido arii, kaut kas vinjam nesanaak, visi puukji aazee un saka, ka sanaaks, lai neuztraucas. puukjis ir taads liels iists puukjis ar bruunu, saarkanu un oranzhu kraasu.
tad naakamais moments, ka dziivesdraugs mani aicina uz vakarinjaam kaut kaadaa saviesiigaa vietaa un saka: "sagjeerbties kaut kaa, vienalga kaa", smaida zobgaliigi, miilji,man jau taa likaas -vinjsh mani aicina uz kaazaam, tomeer saka, "ko nu, ko nu -tev nav nekas jaagjeerbj, tu labi izskaties". man ir smuka gaisha bluuze ar volaaniem, bet melnas bikses. skrienu prom, vinjsh saka, "tu naaksi vai nenaaksi?" - "bet tad uz kaazaam, ja?" - "nu lalalaaa", rinjkjii un apkaart, "jaa". nu tad es aizskrienu paargjeerbties, lai preceetos.
pa celjam ieeju veikalaa sagribaas cigaretes nopirkt , tur mamma un viens dzjekinjsh paardod aiz letes. mamma paardod man zupu ar galju kaut kaadu ljoti garshiigu, vistas galjas zupu laikam, tur iekriit no griestiem cementa gabalinjsh. lalalaaa tas nekas traks.
blakus paardeveejs mammai paardeva, neatceros ko, vienu eedamlietu tikai, mosh pienu vai piena zupu ,cilveeki staaveeja vinja rindaa ar tukshaam pudeleem rokaas, man liekas. un vinjsh maaciija cilveekiem kaa vajag stiklu lauzt. ja labajaa pusee ir mazaaks gabals, tad to uz leju,vienmeer lauzh labaa roka sanaak.ja
kreisajaa pusee mazaaks, tad to uz augshu laikam sanaak..? peec shiis instrukcijas buutu nesakariigi, bet es sapratu kaa vinjsh to domaaja. buus kaadreiz jaaizmeegjina.tas bija diezgan interesanti.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?