tiesas_diena ([info]tiesas_diena) rakstīja,
@ 2022-02-23 23:42:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Lūgums
Mēģinot saprast Jāņa Baloža dusmu un draudu iemeslu, šķiet, atslēga ir šeit: http://klab.lv/users/degjis/51911.html?thread=84935#t84935

"Nefolk, šis visiem ir grūts laiks ar visu pandēmiju, bezdarbiem, Krievijas uzbrukumu Eiropai, mēs visi dzīvojam paaugstināta stresa apstākļos - kam tev lieki kurināt pašizdomātu naidu? Atkāpies, atzīsti savu kļūdu par piepišanos nepareizajām personām, un tev viss tiks piedots. Es saprotu, ka tev arī šobrīd nav viegli, tāpēc varu piedāvāt palīdzību. Nevajag visu šo melno herņu. Sātans nav izeja.
(Reply to this) (Thread)
[User Picture]
From: [info]degjis
Date: February 23rd, 2022 - 03:58 pm

(Link)
Bet Vai TU PATS atzīsti savu kļūdu, publicējot manā LCLK nekādi tieši neiesaistītās eXdraudzenes bildi ar mani savā sūda kontā?? Es par neko citu tavu labo roku netaisos lauzt? Atzīsti? NOticēsi, ka man ir 177-179 cm augumā bez taviem inceļa fishful navarotiem?? Izdzēsīsi??? Ja ne, tad nekāda bazara, mēs peldēsimies kanālā kā divi lācēni "

Nevēlos būt mamma vai kāda Cibas autoritātes figūra, bet vai, lūdzu, kāds var izņemt to bildi, kas viņam nepatīk? Grūti saprast, par ko runa, kurš gan var izsekot visam pusgada Cibas ārprātam? Vismaz minimāla mīļa miera labad. Es saprotu, ka šī persona šobrīd ir nokaitinājusi visu cibu un iemantojusi daudz ienaidniekus gan cibā, gan ārpusē. Bet! Kā visi var redzēt, šobrīd šim cilvēkam tiešām neiet viegli. Varbūt atbildīgajam izņemot šo bildi, kas Balodi tik ļoti satracināja, izdotos pasargāt vairāku cilvēku, t.sk. Jāņa Baloža paša veselību pirms nav noticis kas ļaunāks? Joki mazi, tiešām.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?