tessera ([info]tessera) rakstīja,
@ 2011-08-18 23:59:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Pārsmējos! Kakaja preļesķ, ko tik tajās interneta ārēs nevar atrast:

Izšķērdīgā un histēriskā Sieviete - Ūdensvīrs ir ļauna, tomēr attapīga, mīl pavedināt un būt pretsparā, pazemojot cilvēku. Viņa ienīst, ja svešinieki viņu uzlūko kā seksa objektu, kaut gan erotiku viņa saskata visur, pat iekš tā, kā viņai pasniedz mēteli. Ja šodien Jūs ar viņu kopā esat pirmoreiz, diez vai diena noslēgsies gultā, tomēr labāka DRAUGA vecim (praktiski jebkuram) vienkārši NAV. Ja ir pavisam sūdīgi, viņa atdosies un pat nepajautās, kas tu tāds un no kurienes.
Sievietei - Ūdensvīram nav nekas pretī pret vīriešu darbiem un (ja vajadzība spiež) pavisam mierīgi var strādāt par namdari vai šoferēt, nemīl laiku nosist virtuvē, īpaši jau ēst gatavojot. Jau jaunībā viņa izvēlas nevainojamu kompanjonu, tomēr precas vēlu, turklāt viņas izredzētā nacionalitāte, ādas krāsa vai ticība pārsteigs pašu sievieti - Ūdensvīru vēl daudzus gadus. No visas savas spilgtās(un dārgās) garderobes aktīvi izvēlas džinsus.

No kam varam secināt, ka esmu kuce ar potenciālu kļūt par galdnieci, kad izaugšu, un apprecēšos ar 1,40m garu aziātu-sātanistu!


(Ierakstīt jaunu komentāru)

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?