tessera ([info]tessera) rakstīja,
@ 2004-01-15 10:32:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:lielisks
Mūzika:Attrition "Atomizer (custom mother)"

Lieliska ziema ārā un noskaņojums arī lielisks. Un jāraksta par feminismu, ticības ētiku un par to, ka Dieva eksistence ir neiespējama.. :P

Vakar mēģināju skatīties teātri kā zvērudārzu. Vienīgais rezultāts bija tāds, ka citām acīm ieraudzīju zvērudārzu kā teātri. Nez kāpēc ir sajūta, ka ļoti daudz ieguvu.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


(Anonīms)
2004-01-15 13:21 (saite)
Dieva "eksistence" nav iespeejama, jo vinjsh/tas ir ne-eksisteejosh (jo viss existeejoshais ir galiigs laika/telpas robezhaas tb. kaut kad radies un kaut kad izniiks, dievs ir aarpus laika un telpas, liidz ar to ir ne- eksisteejosh), tas noziimee ka vinjsh ir jo vinja nav, un lai arii nav, nav iespeejams ne iedomaaties ne pieraadiit ka vinja nav, ....nu kaut kaa taa.....:))))))

SickAmongThePure

(Atbildēt uz šo)


[info]zdv
2004-01-15 17:53 (saite)
Dieva eksistence ir neiespējama?? :)) Palasies Einšteina pirms nāves vēstules un Stephen Hawking darbus . . . mūsu prātiņi ir vienkārši par īsiem (labi let's not make it general - vismaz mans noteikti) :)))

(Atbildēt uz šo)


[info]tessera
2004-01-15 18:21 (saite)
Tas tak man pasuutiijuma darbs, ko juus man te uzklupaat. Ne man vajag, ne es taisos pieraadiit, ka Dievs eksistee vai neeksistee. Man tas shkjiet muljkjiigi un lieki. Man tikai patika tas teemu salikums, taapeec arii ierakstiiju..

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?