### ([info]terrifyer) rakstīja,
@ 2023-01-02 22:29:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
novynovynovynovygood
nonesu kompi no "ofisa" uz dzīvojamo istabu un pa retam bik ķimerēju mūziku. nu kad bērni ļauj. vai arī kad uzdrīkstos upurēt miega stundas. ir labi.
novy gads klāt, un ķipa ir kkāds atskaites punkts kur paskatīties atpakaļ. em. karoč 2022 iet pist sūdu. nevienam nenovēlu tādus straglus. jāatzīst ka "character development" ir ahujennais, bet nu nahui. ir kruti ka kkādus jaunus limitus atklāj pie kuriem joprojām nesaplīsti, bet šitas ir baigi nogurdinoši. bet nu whatever. it will pass. all shall pass.
vienā mirklī gandrīz gāju uz terapiju, jau uzrakstīju visus savus issues kas traucē(nu jo ja jau maksās naudu par runāšanu, ta vajag zināt par ko runāt), pārlasīju, nosecināju ka krindž un nahuj skumt/cepties. muhļījam tālāk. vēl tikai maģiski jākļūst empātiskākam un jānomaina kkādi defense/survival mehānismi. good luck. pagātni neizmainīt un citus cilvēkus arī. ar asarām acīs un sakostiem zobiem tēvam teikt ka "bija baigi grūti bērnībā un tu esi kinda pie tā vainīgs" neko manā dzīvē nemainīs, tikai pievienos vēl vienu mirkli dzīves "best of krindž" montāžai. tur materiāla pietiek. nevajag barot to zvēru.

rīt beidzot uz darbu.
atvaļinājums beidzies.
slava bogu.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?