### ([info]terrifyer) rakstīja,
@ 2022-01-09 20:04:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
ā jā. es esmu alkoholiķis(šitā bija diezgan sāpīga atklāsme btw.).
also esmu sober gandrīz 2,5 gadus. šoreiz ir labs fīlings un esmu kinda moved on no vecās dzīves. nu lielākoties. ik pa laikam romantizēju cik kūl būtu ar čomiem triekt visu alkašu līdz 6iem rītā un tad noraut bezfilmu. bet tieši tapēc es nedzeru. un ir labi. ik pa laikam paklausos kkādus adiktu storijus lai nostiprinātu "ticību" un ir labi.
tagad skatos uz saviem kkāda 16ā gada ierakstiem kur esmu sober un tad vairs neesmu un ir bik skumji. skumji par visu sapisienu kas bija dzīve tajā laikā, par to cik ļoti sapisu dzīvi tajā laikā un par papisto laiku. par to cik sapisu dzīvi citiem. par to cik ļoti tas bija mazsvarīgi, jo svarīgāk bija piepist mūli. bet. ja nebūtu bijis tā, tad nebūtu tā kā ir tagad.

also esmu pamanījis ka esmu influenceris. irl ne netā. diemžēl. varētu vismaz ievākt sponsoru naudu. a tā jāklausās citi mudaki kas ar grib uzlabot sev dzīvi. un man ir prieks. man ir prieks un gribas birdināt laimes asaru un nezinu... teikt ka dievs(lasīt - kosmoss. ar teoloģiskajiem jautājumiem vēl neaizraujos. bet vecums nāk.) ir varens or something.

esiet laimīgi.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?