### ([info]terrifyer) rakstīja,
@ 2021-11-30 21:50:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Jau trešo reizi mēģinu kko te ierakstīt.
karo4
Vajag piemest pāris piezīmes, jo interesants periods.
Sieva ir prego(esam ļoti eksaited, baigi mindblowing), hormoni iet uz visām pusēm. zinu jau aptuveni nedēļu. ik pa laikam bišk bail, bet pieņemu ka tas ir normāli. shits about to get srs.
Crushing it at work(patīkami pie saviem 32 beidzot sākt atklāt savu potenciālu). Būtu zaibis sktrādāt kko tīrāku un vēl labāk apmaksātu, bet uz doto mirkli ir ļoti labi. manas pūles un centieni tiek recognized un tieku finansiāli stimulēts.
Dašas vecis piedzeroties paliek nejauks(bet nesit vismaz heyhey), bet viņa ir no krievijas, so negrib šķirties lai nesūta atpakaļ.
Woukisms rada plaisu starp mani un vienu no druškām. but then again, ko padarīsi. woke vegāni kas raud par kapitālisma eksistenci... i kā i. itkā cenšos būt pieklājīgs, bet tomēr ik pa laikam zaibal, ka notiek ekšual thought and speech policing.
Es eju internetā skatīties par ko citi dusmojas, nevis lai uzzinātu par ko man dusmoties. Jo nevienam tas tāpat nepiš. Pīs n lav, mēēn.
Vēl esmu slepeni atsācis pīpēt un par to kaunos.
Vēl ir ļoti iekavēta socialā dzīve un neviens nav satikts. kovida lielākās sekas. pēc 2ned ir aizmirsušies visi soušal paterni.

Ā jā. Tikko atcerējos par pirmās sievas esamību. Man itkā nekas nav pretī par to ka cilvēki publiskajā telpā raksta par sevis atklāšanu un izzināšanu, vēlu visu to labāko. Ļoti jādistancējas lai katrā teikumā neatrastu kko par sevi(gan jau ka nav bet ko padarīs. 9 gadi kopā), un pats galvenais... Lai tas neliktos tik ļoti krindž. No sākuma likās ka problēma manī, bet kā izrādās kkādiem kopējiem draugiem līdzīgs viedoklis. So ar mani viss ok.

Lahko noč!


(Ierakstīt jaunu komentāru)

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?