tereeze ([info]tereeze) rakstīja,
@ 2013-01-15 12:01:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Pārdomas seksa laikā

Ja "falls" simbolizē aktīvo iekāri un sievietes performē kā sievietes, lai vīrieši varētu apliecināt šo fallu, un tādējādi sieviete izpaužas tikai pretstatā vīrietim, tad teorētiski, protams, lezbietes koncepts ir solis no tā visa ārā.

Tomēr praksē, ja tā padomā, man vienalga nav orgāna, ar kuru es varētu būt aktīva. Es nevaru savu klitoru kādam iespraust un izpist, jo tas ir pārāk mazs un slīpi "piešūts" - es to varu vai nu aiztikt, vai ļaut, lai to aiztiek otrs, vai tas būtu vīrietis, sieviete vai kaķis. Tātad, pat ja šī darbība ir aktīva, tādā gadījumā tā ir vērsta uz sevi un neprasa partnera klātbūtni. Otrs variants ir vaginālā bauda, kas ir pavisam pasīva un bezpalīdzīga. Protams, es varu uzkāpt pimpim virsū un kustēties, taču arī tad mans baudas orgāns ir vērsts uz iekšu, nevis uz āru, tas tad aprij pimpi kā trauks, nevis tiek kaut kur iebāzts, turklāt tas prasa, lai pimpis stāvētu, t.i. šāda aktivitāte nav īstenojama bez pimpja iekāres. Tomēr tā ir vienīgā sievišķā aktivitāte, kas tiek īstenota pret otra ķermeni nolūkā gūt konkrētu rezultātu. Savukārt vīrietim pimpis var būt tiklab aktīvs, kā pasīvs, gan homo, gan hetero attiecībās.

("Smillas jaunkundzes sniega izjūtā" viņa gan vienreiz iebāza klitoru pimpja caurumiņā, tomēr domāju, ka tas bija drīzāk simboliski.)

Es zinu, kas ir aktīvā iekāre, esmu tādu izjutusi, es vairākus citus cilvēkus esmu uzskatījusi kā kaisles objektu. Tikai man nekad nav bijis skaidrs, ko es ar šo objektu iesāktu, dabūjusi.

Jūs tikai nedomājiet, ka es žēlojos.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]marina
2013-01-15 12:49 (saite)
kolosāli

(Atbildēt uz šo)


[info]liljabrik
2013-01-15 18:31 (saite)
šiva un šakti ir divas pretēji vērstas enerģijas, kas realizējas tikai saplūsmē. un tur nekāda lomu maiņa nav dabiska un nav iespējama. šiva ir saule un šakti ir mēness. šiva staro un šakti uztver, un tā tas vienkārši ir iekārtots. šiva bez šakti ir kā tumsā degoša lāpa kas visu ap sevi posta, šakti bez šivas ir kā aka bez dibena. tantrā pat saka, ka sieviete gultā nedrīkst būt pārāk aktīva, jo tas var visu izjaukt attiecībās.

tas attiecas tikai uz brīdi, kad viņi ir divatā, protams, nevis uz sociālo un politisko dzīvi.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]tereeze
2013-01-15 18:46 (saite)
vai tas nozīmē, ka abos dzimumos var būt integrētas abu veidu enerģijas, bet dzimumakta laikā tomēr izpaužas tikai savam dzimumam atbilstošā?

un ko tantra saka par lezbietēm un peģikiem?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]liljabrik
2013-01-15 20:43 (saite)
lai dzimumakts būtu produktīvs, pareizi ir ka izpaužas tikai dzimumam atbilstošā. dzīvība pati stāsta par seksa likumiem.

es nezinu, ko tantra saka par gay people. Noteikti neko labu, kā jau visas tradicionālās uzskatu sistēmas. es personiski domāju, ka arī tur darbojas abas šīs enerģijas, tikai tās nav tik saistītas ar fizisko dzimumu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?