tequilla ([info]tequilla) rakstīja,
@ 2003-12-01 12:16:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mīļuma pakalpojums
Viņš izklāja savu egoismu pa visu bāra leti, nosaucot to par godīgu attieksmi. Naivā un puiciskā 22 gadus vecā vīrieša sejiņa, izrādās, bijis maldi. Viņš varot dabūt visas, bet tas vēl negarantējot to, ka viņš dabūšot sev visnepieciešamāko – maigu mīļumu. Tādēļ, vai es neparakstītos uz savstarpēju vienošanos par šāda pakalpojuma sniegšanu? Tad mēs varētu iet uz mājām un viens otram glāstīt matus stundām ilgi, pamosties kopā un sajust, cik labi ir, ja blakus ir mīļš cilvēks. Man acis pletās aizvien lielākas un es jutu, ka viņa egoismam uz brūnās koka virsmas mūsu bāra krēslu priekšā vairs nav vietas. Pat bārmenis, kuram vēlējos pasūtīt vienalga ko, bija nozudis.
Spaidīju ar karotīti citronu tukšajā tējas tasē. Ieminējos, ka viņa saltajam egoismam drīz arī visā bārā aptrūksies vietas. Pretim saņēmu argumentu, ka jebkura apzināta vai neapzināta vienošanās esot divu egoismu satikšanās kādā konkrētā punktā. No punktiem A un B viens otram pretim izbrauc 2 autobusi, pēc cik ilga laika tie satiksies, ar noteikumu, ka A...utt.?
Atvadoties viņš mani demonstratīvi sabučoja uz pieres un paspieda roku.
Mans autobuss vispār nebija izbraucis un viņējais, kā izskatās, bija nomaldījies.
Un man šķita, ka es eju iedzert tēju ar kādu jauku puisieti, ar kuru caur draugiem esmu sapazinusies kādā no vasaras izbraucieniem uz attālu Latvijas pilsētu, kurš apstākļu sakritības dēļ tagad pārcēlies dzīvot uz manu pilsētu un pagaidām te nevienu nepazīst. :)


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?